Annons
Carl Silbersky avgår som VD för BIMobject – rekrytering av ny VD påbörjas

Styrelsen för BIMobject AB meddelar att Carl Silbersky lämnar sin post som VD för BIMobject AB från och med den 21a september 2022. Martin Lindh, CFO, kommer att träda in som interim VD samtidigt som styrelsen startar en rekryteringsprocess för en ny VD

Peter Bang, Ordförande för BIMobjects styrelse meddelar:

“Å styrelsens vägnar vill jag tacka Carl för hans insats, hängivenhet, passion och hårda arbete. Under de tre senaste åren har Carl Silbersky framgångsrikt omvandlat BIMobject till ett SaaS (Software as a Service) bolag samtidigt som han har stärkt bolagets kapitalstruktur. Carl har också navigerat bolaget genom utmanande marknadsförhållanden samt Covid-19. Nyligen har BIMobject även etablerat sig inom lösningar för klimatrelaterad datahantering genom sitt förvärv av en majoritetsandel av Prodikt, www.prodikt.com.”

“Vi är i färd med att arbeta fram en ny strategi med större fokus på värdeskapande och lönsamhet inom relevanta segment samt den pågående integrationen av Prodikt. Gemensamt med Carl har vi kommit fram till att det behövs en ny VD för att styra bolaget under dess nästa fas” säger Peter Bang.

“BIMobject kommer alltid att vara nära mitt hjärta. Digitalisering och användandet av BIM-objekt möjliggör att arkitekter och ingenjörer fattar smartare beslut vilket i sin tur leder till bättre och mer miljövänligare konstruktionsprocesser så väl som minskade CO2 utsläpp. Jag känner mig väldigt stolt över att fått vara del av detta globala och syftesinriktade tech-bolag” säger Carl Silbersky

“Martin Lindh har varit verksam som bolagets CFO under det senaste 1,5 året och vi är glada över att kunna meddela att han antar rollen som interim VD” säger Peter Bang.

En rekryteringsprocess för att hitta en ny VD kommer att starta omedelbart

Source: MFN
Tillbaka

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

spara
1090kr
Prenumerera