1515
Annons
AppSpotr AB: Appspotr publicerar nyhetsbrev om bolagets växande team med utvecklare i Sri Lanka

Appspotr meddelar att bolaget har publicerat utgåvan för mars av sitt månatliga nyhetsbrev som riktar sig till aktieägare, investerare och andra intressenter.

I månadens nyhetsbrev berättar Kevin Raj, Managing Director för Appspotrs dotterbolag i Sri Lanka, om detta bolags funktioner inom Appspotr-koncernen samt dess snabba tillväxt med fler talangfulla utvecklare, low coders, delivery managers och designers. Dessutom går det att läsa om samarbetet med psykologen och organisationskonsulten Anders Rydell som medverkar i det första avsnittet av HRnytt-podden med Appspotr som sponsor, och bolagets VD Patric Bottne svarar på aktieägarfrågor om bland annat försäljningsstrategier och personaltillväxt.

För att läsa nyhetsbrevet samt prenumerera på kommande utgåvor, gå in på:

https://bit.ly/appmar22se
Appspotrs nyhetsbrev som riktar sig till aktieägare, investerare och andra intressenter publiceras månatligen. Samtliga utgåvor av nyhetsbrevet finns tillgängliga via bolagets webbplats, www.appspotr.com. Bolaget tar tacksamt emot önskemål om förslag till artiklar i kommande utgåvor samt andra synpunkter.

Source: Cision
Tillbaka

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

spara
1090kr
Prenumerera