1515
Annons
Ngenic AB (publ) får ytterligare ramavtal med Sinfra

Uppsalabaserade Ngenic AB tilldelas ramavtal som en av de utvalda leverantörerna i Sinfras upphandling av värmemängdsmätare och datainsamlingssystem. Värmemängdsmätare används för att mäta energiförbrukning i fjärrvärme- och fjärrkylaanläggningar. Det totala ramavtalsvärdet är maximalt 800 MSEK utan volymgaranti och sträcker sig över två år med möjlighet till förlängning ytterligare två år.

Ngenic har inom andra områden tre ramavtal med Sinfra sedan tidigare.

”Det är glädjande att se att hela vårt produktutbud nu är upphandlat av försörjningsbranschens inköpscentral. Sinfra är för oss en viktig kanal ut till framför allt energibolagen. Och det är glädjande att vi nu får ytterligare utökat förtroende” säger Björn Berg, VD för Ngenic AB.

Ngenic levererar produkter och tjänster till fastighetsägare och energibolag och har fått mycket uppmärksamhet för sitt nytänkande angående aktivering av energikunder både inom fjärrvärme och el. Ngenic byggde tillsammans med Jämtkraft det första digitaliserade fjärrvärmenätet i Åre inför Alpina VM 2019 och tack vare det så kan kunderna utan komfortsänkning hjälpa till att minimera behovet av dyra och ofta mindre miljövänliga spetsbränslen.

”Att vi nu kan leverera hela kedjan av mätning och styrning under ramavtalen är en styrka för oss på marknaden” avslutar Björn Berg.

Kort om Sinfra
Svensk Inköpscentral för Infrastruktur Ekonomisk förening.
Sinfra är en nationell inköpscentral som genom hållbara upphandlingar upprättar ramavtal med leverantörer. Ramavtalen finns sedan tillgängliga för Sinfras medlemmar att avropa från. Sinfra representerar över 350 medlemsföretag och kommuner i Sverige som bedriver fjärrvärme-, VA- och El-verksamheter.
www.sinfra.se

Source: MFN
Tillbaka

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

spara
1090kr
Prenumerera