Annons
Compodium International AB (publ): Rebecka Brevemark avgår som CFO för Compodium

Compodium International AB (Publ) meddelar idag att Rebecka Brevemark valt att avsluta sin tjänst som Bolagets Chief Financial Officer (CFO) på egen begäran för nya utmaningar i en icke konkurrerande bransch. Rebecka, som varit på Compodium sedan 2018, kommer att fortsätta i sin nuvarande roll under uppsägningstiden och ansvarar för en effektiv överlämning till sin efterträdare. En rekrytering av en ny CFO har omedelbart inletts.

-Rebecka har varit ovärderlig för oss i den process vi har genomgått de senaste fyra åren. Framför allt vill jag tacka Rebecka för den enorma insatsen inför vår börsnotering på Nasdaq First North. Utan Rebeckas kompetens och enorma noggrannhet hade vi inte varit lika väl rustade för den spännande framtid vi står inför, säger Jón Grétar Guðjónsson, Tf VD Compodium

-Jag är otroligt stolt över att jag har fått vara en del av den fantastiska tillväxtresa Compodium är mitt uppe i. Jag ser nu fram emot att överlämna stafettpinnen till en ny person som kommer att vara med om att ta Compodium till nästa nivå i vår utveckling, säger Rebecka Brevemark.

Compodium grundades 1997 med missionen att leverera tillförlitliga, digitala samarbetslösningar för organisationer, företag och myndigheter. Compodiums säkra kommunikationsplattform erbjuder tjänster med stark autentisering för att säkerställa de regulatoriska krav som finns för känsliga personuppgifter. En av dem är bolagets flaggskeppsprodukt Vidicue - en säker, krypterad och autentiserad videomötestjäns, såväl som tjänster inom säkra meddelanden, digital signatur och visselblåsarfunktion. Företaget har sitt huvudkontor i Sverige, med internationell verksamhet i Storbritannien, USA, Nederländerna och Sydafrika.

Compodium är noterat på Nasdaq First North Growth Market (ticker: COMPDM). För mer information,  www.compodium.com

Redeye är bolagets certified adviser. Redeye kan nås på certifiedadviser@redeye.se samt08-121 57 690.

Source: Cision
Tillbaka

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

spara
1090kr
Prenumerera