RaySearch Laboratories: Axim Nuclear & Oncology ska leverera RaySearch-system på den sydafrikanska strålbehandlingsmarknaden

RaySearch Laboratories AB (publ) presenterar nyheten att Axim Nuclear & Oncology kommer att leverera dosplaneringssystemet RayStation®* på den sydafrikanska marknaden.

Axim Nuclear & Oncology är specialiserade på försäljning och tillämpning av nuklearmedicinska produkter samt produkter inom strålningsonkologi.

För närvarande levererar företaget linjäracceleratorer från Accuray, utrustning för ytguidad strålbehandli[image]ng från Vision RT, utrustning för laserpositionering från LAP, utrustning för kvalitetssäkring från Sun Nuclear Corporation och brachyterapilösningar från Xoft, ett dotterbolag till iCAD, Inc.Den sydafrikanska marknaden för dosplaneringsmjukvara är uppdelad mellan privata onkologiska kliniker och statligt drivna onkologicenter. Den installerade basen på över 80 linjäracceleratorer (linacs) är huvudsakligen från Elekta och Varian.

Johan Löf, grundare och VD, RaySearch: "Som med all expansion till nya marknader är det en milstolpe och källa till optimism att nå den sydafrikanska marknaden med vårt avancerade dosplaneringssystem RayStation. Expansionen gör, tillsammans med nya distributörsavtal i Nordafrika och Sydamerika, att RaySearchs mjukvara blir tillgänglig för fler och fler inom vården varje år."

Source: Cision
Tillbaka

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?