1515
Artificial Solutions International AB: Artificial Solutions tecknar avtal med svensk lastbils- och busstillverkare

Artificial Solutions® (SSME: ASAI) (http://www.artificial-solutions.com) tillkännager ett förnyelseavtal med en världsledande leverantör av transportlösningar, för flerspråkig och multifunktionell Conversational AI på svenska, franska och engelska.

Den svenska lastbils- och busstillverkaren (https://www.artificial-solutions.com/blog/artificial-solutions-signs-agreement-with-scania-to-deliver-conversational-ai-services) använder Teneo (https://www.artificial-solutions.com/teneo), Artificial Solutions utvecklingsplattform för Conversational AI, för att skapa lättanvända, interna och externa konversationsgränssnitt för stöd till anställda och leverantörer.

Bolaget är en världsledande leverantör av transportlösningar med verksamhet i över 100 länder och med cirka 50 000 anställda.

"Vi förstärker Artificial Solutions närvaro inom fordonsindustrin. Numera har företag mycket större efterfrågan på Conversational AI från sina kunder och kräver en produktiv och skalbar miljö för bättre ROI. Vi ser fram emot att fortsätta att stödja vår kund så att de kan fortsätta leverera klassledande AI-funktioner", säger Per Ottosson, VD på Artificial Solutions.

Teneo är Artificial Solutions prisbelönta utvecklingsplattform för Conversational AI. Den gör det möjligt för företag att bygga applikationer för många samtidiga dialoger på mer än 86 språk, och som fungerar över alla typer av enheter, tjänster och operativsystem. Realtidsdataanalys gör det möjligt för organisationer att öka individualisering, automatiskt underhålla konversationssystemet och leverera insikt tillbaka till verksamheten, samtidigt som det möjliggör efterlevnad av sekretessbestämmelser som GDPR.

Artificial Solutions lösning LUIS^Teneo (https://www.artificial-solutions.com/ms-luis-teneo) är en molnarkitektur och ett SaaS-baserat erbjudande i Microsoft Azure, som gör det enkelt för företag att börja små och sedan skala sina lösningar för stora volymer och över flera kanaler och språk. LUIS^Teneo ansluter också till alla större system genom en omfattande portfölj av connectors för både frontend och backend.

Source: Cision
Tillbaka

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Dagens industri som e-tidning redan kvällen innan

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?