B3 Consulting Group AB (publ): B3 vinner nytt uppdrag att automatisera verksamhetsprocesser med RPA för en av Stockholms större kommuner

B3 Consulting Group har som enskild leverantör fått tilldelning i en upphandling av RPA-tjänst för automatisering av verksamhetsprocesser för en av Stockholms större kommuner. Uppdraget innebär att B3s specialistbolag, B3 Automate, kommer att automatisera processerna inom kommunen med hjälp av RPA, Robotic Process Automation. Uppdraget sträcker sig över tre år och värdet beräknas uppgå till 5,3 MSEK under avtalsperioden.

- Vi är mycket glada för det nya samarbetet och att vi får hjälpa en av Stockholms större kommuner att skapa nya möjligheter med automatisering. B3 har de senaste åren stärkt kompetensen inom RPA och har idag ett starkt team med experter som hjälper kunderna med processautomatisering, från rådgivning och utveckling till förvaltning och RPA-plattform som tjänst, säger Sven Uthorn, VD och Koncernchef på B3 Consulting Group.

- Att automatisera verksamhetsprocesser med hjälp av RPA ger idag stora möjligheter till att effektivisera manuella rutiner och därmed frigöra både tid och pengar som läggas på mer värdeskapande arbetsuppgifter. Vi ser verkligen fram emot att få hjälpa kommunen att automatisera och modernisera sina arbetssätt och att få vara deras partner längs hela resan, säger Klas Fokine, VD för B3 Automate, B3s specialistbolag som skapar nya möjligheter inom RPA och automatisering.

Uppdraget innefattar hela kedjan inom RPA med utveckling, förvaltning och kunskapsstöd samt tillhandahållande av automatiseringsprogramvara. Avtalet gäller inledningsvis i tre år och kan därefter förlängas i maximalt tre år till (2+1 år).

B3 Automate är ett specialistbolag inom B3 Consulting Group som hjälper kunderna att skapa nya möjligheter med automatisering och RPA, hela vägen från rådgivning, analys och utveckling till förvaltning och RPA-plattform som tjänst.

För mer information, kontakta Klas Fokine, VD för B3 Automate, telefon 0761-01 83 25.

 

B3 Consulting Group är ett av Sveriges snabbast växande konsultföretag och har idag närmare 700 medarbetare. Vi hjälper Sveriges främsta företag och organisationer att skapa morgondagens möjligheter med hjälp av digitalisering och verksamhetsutveckling. Vi strävar också efter att bygga upp en företagskultur som värdesätter våra olikheter, erfarenheter och gemensamma energi. Nöjda kunder tillsammans med toppresultat i Great Place To Work (GPTW) och fem DI Gasell-utmärkelser ser vi som ett kvitto på en hållbar framgångsmodell. Omsättningen 2019 uppgick till 839,5 MSEK, med ett rörelseresultat om 31,3 MSEK. Kontor finns i Stockholm, Borlänge, Gävle, Göteborg, Jönköping, Linköping, Malmö, Sundsvall, Örebro samt Krakow och Warszawa. B3 är noterat på Nasdaq Stockholm, small cap. Mer information finns på www.b3.se.

Source: Cision
Tillbaka

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?