1515
Annons
Valberedning utsedd inför Tessin Nordic Holding AB (publ):s årsstämma 2022

Årsstämma i Tessin Nordic Holding AB (publ) kommer att hållas onsdagen den 18 maj 2022. Valberedningens ledamöter inför stämman har nu utsetts.

Enligt valberedningsinstruktionen som beslutades på extra bolagsstämma i bolaget den 13 december 2021 ska bolagets valberedning utgöras av fyra ledamöter bestående av styrelsens ordförande och företrädare för tre av de största aktieägarna i bolaget per den sista bankdagen i september.

Baserat på valberedningsinstruktionen består valberedningen av:

Anders Sandelius (ordförande), utsedd av AB POM Sandelius

Pär Roosvall, utsedd av NFT Ventures 1 KB

Daniel Kraft, utsedd av Stronghold Invest AB

Eva de Falck, styrelseordförande i Tessin Nordic Holding AB (publ)

Valberedningen har till uppgift att lämna förslag till bland annat ordförande vid årsstämman, styrelseordförande och övriga styrelseledamöter samt arvode till styrelseledamöter, ledamöter i styrelseutskott och revisor.

De aktieägare som utsett ledamöter till valberedningen representerar cirka 34 procent av aktierna och rösterna i bolaget per den 30 september 2021, vilket också motsvarar ägarstrukturen per idag.

Aktieägare är välkomna att lämna förslag till valberedningen via e-post till ir@tessin.se. För att valberedningen ska kunna beakta ett förslag måste förslaget ha inkommit i god tid före årsstämman.

Valberedningens förslag kommer att presenteras i kallelsen till årsstämman 2022 samt på bolagets webbplats.

Source: MFN
Tillbaka

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

spara
1090kr
Prenumerera