1515
Annons
First Venture Sweden AB: First Venture publicerar månadsbrev för oktober

Månadsbrevet för oktober 2021 innehåller en sammanfattning av de främsta nyheterna från First Venture Sweden ABs innehav samt nyheter om investering i Mendi Innovations AB och David Wendel som nytillträdd VD för First Venture Sweden AB.

Registrera dig här https://first-venture.se/nyhetsbrev/ för att ta del av First Venture Sweden ABs nyhetsbrev och pressmeddelande.

För vidare information, vänligen kontakta:

David Wendel, Verkställande Direktör, First Venture Sweden AB

E-post: david.wendel@first-venture.se (David.wendel@first-venture.se)

Om First Venture Sweden AB (publ) First Venture investerar i starka entreprenörsteam inom teknik, hälsa och hållbarhet. Bolaget investerar i både onoterade och noterade tillväxtbolag och är en långsiktig, aktiv ägare med ett nära samarbete med entreprenörsteamen i portföljbolagen. Bolaget har sitt säte i Stockholm.

First Venture-aktien är noterad på Nasdaq First North Growth Market och handlas under kortnamnet FIRST B. Ytterligare information finns på bolagets hemsida; www.first-venture.se.

Certified Adviser är Redeye AB

+46 8 121 576 90

 E-post: certifiedadviser@redeye.se

Source: Cision
Tillbaka

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

spara
1090kr
Prenumerera