1515
Annons
Finansinspektionen avslutar penningtvättsundersökningen av Safello

Stockholm den 15 juni 2022 | Sveriges ledande kryptomäklare Safello (https://safello.com/sv/) har varit föremål för en undersökning av Finansinspektionen ("FI") gällande bolagets efterlevnad av penningtvättsregelverket. FI annonserade idag sitt beslut i ärendet och enligt beslutet finns det inte anledning för FI att vidta ytterligare åtgärder med anledning av undersökningen och ärendet ska därför skrivas av. FI:s pressmeddelande samt beslutet återfinns i sin helhet här (https://fi.se/sv/publicerat/granskningar/undersokningar/undersokningar-lista/2022/fi-avslutar-penningtvattsundersokning-av-safello/).

Penningtvättsundersökningen annonserades i oktober 2021 och omfattade Safello AB och en annan kryptovalutaväxlare som av FI identifierades som de marknadsledande kryptoväxlingsplattformarna i Sverige. 
 

###

För mer information, vänligen kontakta
Evelina Appelskog, Marketing & PR Manager, evelina.appelskog@safello.com

Certified Adviser
Corpura Fondkommission AB, info@corpura.se,+46 722 52 34 51

Safello är Sveriges ledande kryptomäklare med målet att göra krypto tillgängligt för alla. Safello erbjuder ett tryggt och enkelt sätt att köpa, sälja och förvara kryptovalutor genom sömlösa transaktioner till marknadsledande hastigheter. Safello är verksamt i Sverige och registrerat som en finansiell institution hos Finansinspektionen sedan 2013 och börsnoterat på Nasdaq First North Growth Market sedan 2021. För mer information besök www.safello.com (https://safello.com/sv/).

Source: Cision
Tillbaka

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

spara
1090kr
Prenumerera