Annons
ESEN eSports AB: ESEN esports AB byter namn till Augeo Group AB

Den namnändring som beslutades i samband med årsstämma den 3:e maj 2022 har nu registrerats hos Bolagsverket. Namnändringen innebär att ESEN esports AB byter namn till Augeo Group AB.

I samband med namnbytet införs både nytt listningsnamn och kortnamn kring både bolagets aktie och TO 4. Aktien kommer från och med måndagen den 30 maj 2022 att handlas under det nya listningsnamnet Augeo Group.
Det nya kortnamnet för aktien kommer att vara AUGEO och för TO 4 kommer det nya kortnamnet vara AUGEO TO 4.
ISIN och instrument-ID förblir oförändrade.
 

"Att namnbytet skall genomföras är ett naturligt steg som vi också via pressmeddelande presenterade den 16 september 2021. Vi har valt att avvakta namnbytet tills det nya förvärvet av Vaxxa AB var på plats för att på så sätt ha ett namn som passar hela koncernen. Namnet har sitt ursprung i det latinska ordet "augeo" som i sin enkelhet betyder "att öka/expandera". Vilket vi anser är passande för både koncernens målsättningar och dotterbolaget Vaxxas auktionsverksamhet", säger Alexander Dypbukt, Tf. VD på Augeo Group AB.

All information kring bolaget hittar ni på bolagets nya hemsida:
https://augeogroup.se/

Source: Cision
Tillbaka

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

spara
1090kr
Prenumerera