1515
Annons
SaveLend i samarbete med eventbolaget Trippus

SaveLends faktureringstjänst Billecta blir idag faktureringspartner med eventbolaget Trippus. Billecta kommer att hantera hela faktureringsprocessen från fakturaskapande, distribution och autogiro till avprickning av inbetalningar. Affären förväntas efter implementationer och uppstartfas generera drygt 100 000 fakturor per år och har ett affärsvärde på över 1 MSEK.

”För ett modernt eventbolag så är det viktigt hur man tar betalt. Det ska vara enkelt för arrangörerna och det ska vara enkelt för kunderna att betala. Det är därför otroligt roligt att Trippus ger oss förtroendet för att säkerställa att det också blir så” säger Rickard Hessner, ansvarig för SaveLends faktureringsplattform Billecta. 

“Vi ser mycket fram emot samarbetet med Billecta”, säger Trippus grundare Martin Klöfver. “För våra kunder som arrangerar större event och konferenser är det helt avgörande att kunna automatisera betalflöden, och i och med det här samarbetet får vi en samarbetspartner som ligger i den absoluta framkanten när det gäller faktureringstjänster. Vi ser många likheter bolagen emellan och ser fram emot att arbeta sida vid sida med Billecta under vår fortsatta tillväxtresa.”

Trippus är ett komplett verktyg för att hantera event, konferenser, möten och kurser. Genom smidig administration får kunden full kontroll och skapar engagemang – före, under och efter sina tillställningar. Trippus verktyg hanterar allt från inbjudan, anmälan och eventhemsida till mobil på plats-information och interaktion. Kunden får uppsikt över alla anmälningar, kan skicka påminnelser, hantera betalningar och har tillgång till all nödvändig statistik i realtid.

För ytterligare information:
Ludwig Pettersson, VD
Telefon: +4673-073 12 81
E-post: ludwig.pettersson@savelend.se
www.savelendgroup.se

Rickard Hessner, försäljningsansvarig Billecta
Telefon +4670-336 04 13
E-post: rickard.hessner@billecta.com
www.billecta.com

Certified Adviser
Corpura Fondkommission AB
Telefon: 0768-532822
E-post: info@corpura.se
www.corpura.se 

Om SaveLend Group
SaveLend Group AB, 559093–5176, är ett fintech-bolag med cirka 50 anställda, fördelade på tre kontor i Sverige, Finland och Polen. Verksamheten utgår från investeringsplattformen SaveLend och faktureringsplattformen Billecta.

Investeringsplattformen gör det möjligt för olika typer av investerare att få exponering mot olika former av krediter såsom företags- och konsumentkrediter samt fakturaköp. Faktureringsplattformen består av ett komplett faktureringssystem, innehållandes bland annat kundreskontra, avisering och finansieringslösningar.

Source: MFN
Tillbaka

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

spara
1090kr
Prenumerera