1515
Annons
Checkin.com Group i avtal med Ryanair, Europas största flygkoncern

Checkin.com Group (STO:CHECK) har idag tillkännagett ett avtal med Ryanair, Europas största flygkoncern. Genom avtalet identifieras Ryanairs kunder via Checkin.com Groups AI-baserade teknik för bildigenkänning och ansiktsigenkänning, GetID.

Ryanair Holdings plc, transporterar fler än 154 miljoner gäster per år på fler än 2 400 dagliga flygningar från 82 baser och ansluter fler än 200 destinationer i 40 länder via en flygplansflotta på över 475 flygplan. Via avtalet levererar Checkin.com Group identifieringslösningar som genom verifiering av id-dokument och ansiktsigenkänning ger snabba och pålitliga identifieringsresultat. Lösningen erbjuder global täckning av id-dokument och support för de flesta enheter och geografier. Tekniken är sömlöst integrerad i bolagets app för att hjälpa Ryanairs kunder att smidigt verifiera sin identitet. 

- Den här nyheten visar styrkan i vår AI-drivna bildigenkänningsteknik som utvecklats av GetID. Vi är övertygade om att den här tekniken ligger långt före konkurrenterna och är grymt glada att en så framgångsrik aktör som Ryanair också delar den uppfattningen. Vår målsättning som grupp är att erbjuda vår "ax till limpa"-mjukvara för checkins till många fler vertikaler framöver, och resebranschen kommer förhoppningsvis bli en av dem där vi får ett extra bra gensvar. Nu fokuserar vi stenhårt på att skapa värde åt våra kunder och aktieägare genom fortsatt kapitaleffektiv tillväxt, både organiskt och genom uppköp, kommenterar Andreas Thim, vice vd på Checkin.com Group.

 

För ytterligare information, vänligen kontakta:

Jonas Köpniwsky, Head of Communications Checkin.com Group, press@checkin.com

Certified Adviser
Checkin.com Groups Certified Adviser på Nasdaq First North Growth Market är Erik Penser Bank AB, +46 8463 83 00, certifiedadviser@penser.se.

Om Checkin.com Group
Checkin.com Group skapar aktieägarvärde genom kapitaleffektiv tillväxt uppnådd genom stark organisk tillväxt och strategiska förvärv. Gruppen erbjuder en unik helhetslösning som hjälper produkter och varumärken att förbättra hur konsumenter checkar in till deras tjänster online. Det heltäckande ramverket består av specialiserade teknologier som täcker varje enskild del av en konsuments checkin-upplevelse.
 
Bolaget har kontor i Sverige, Spanien och Estland, men arbetar och rekryterar globalt för att ha tillgång till de bästa talangerna i världen.
Checkin.com Groups aktie är sedan 2021 listad på Nasdaq First North Growth Market med kortnamn CHECK. Erik Penser Bank AB är Certified Adviser och nås på 08-463 83 00 eller via email: certifiedadviser@penser.se. 
Mer information om bolaget finns på: https://group.checkin.com/investors/
 

Source: Cision
Tillbaka

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

spara
1090kr
Prenumerera