Annons
Plannja väljer BIMobject som ny BIM-partner

BIMobject meddelar idag att man tecknat avtal med Plannja, en ledande nordisk tillverkare av takprodukter.
Som ett led i avtalet finns Plannjas produktsortiment nu tillgängligt på bimobject.com.
 
Plannja utvecklar och producerar tak- och fasadprofiler, takavvattning och tillbehör för ett hållbart byggande i Norden.
Plannja är en del av Ruukki Construction, som har ca 1 400 anställda och närvaro i 10 europeiska länder. Ruuki ägs i sin tur av SSAB, ett Norden- och USA-baserat stålbolag som är noterat på Stockholmsbörsen.
 
“Samarbetet med BIMobject gör att vi ytterligare ökar tillgängligheten på våra produkter genom digitala modeller och
information och skapar därmed en förbättrad service gentemot våra kunder. BIMobjects stora räckvidd och fokus på hållbarhet var två viktiga kriterier i valet av ny BIM-partner, för Plannja och vi ser fram emot att utveckla samarbetet framöver”, kommenterar Lars Nilsson, Product Developer på Plannja AB.
 
”Vi är väldigt glada att vi kan välkomna ytterligare ett ledande nordiskt bolag till BIMobject, särskilt när det är lika tydligt fokuserat på hållbart byggande som vi är”, kommenterar Martin Lindh, tf VD för BIMobject AB.

Source: MFN
Tillbaka

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

spara
1090kr
Prenumerera