Annons
Stern Engineering lanserar på bimobject.com för att skapa ökad efterfrågan på beröringsfria badrumslösningar hos arkitekter

BIMobject meddelade idag att Stern Engineering är det senaste varumärket att lansera sina produkter på bimobject.com, den globala marknadsplatsen för byggbranschen.

Stern Engineering, som grundades 1989, är ett världsledande varumärke på sanitetsmarknaden och producerar lösningar för kommersiella badrum och privatbostäder som distribueras i 80 länder över hela världen. Med ett komplett sortiment av beröringsfria produkter kan Stern Engineering leverera beröringsfria lösningar som både minskar vattenförbrukningen och förhindrar spridning av virus och bakterier.

”När vi valde en partner för vår BIM-strategi letade vi efter ett företag med samma globala fotavtryck som vi har och stark expertis inom utveckling av BIM-innehåll. Vi tror att vi har hittat en bra match i BIMobject”, säger Jicko Chetrit, General Manager för Stern Engineering USA.

“BIMobject är stolta över att samarbeta med en ledare inom sanitetsbranschen som Stern Engineering. Beröringsfria badrum är ett exempel på en teknologiinnovation som ger både miljö- och hälsofördelar, vilket världen behöver mer av”, säger Martin Lindh, tillförordnad vd för BIMobject.

Över 200 Stern-produkter finns nu tillgängliga i BIM-format på BIMobject.com.

Om Stern Engineering
Stern Engineering Ltd. grundades 1989 och är fortfarande världsledande på sanitetsmarknaden med tillverkning av beröringsfria kranar, automatiska tvålautomater, spolventiler och relaterade tillbehör.

Stern tillverkar alla sina produkter och komponenter i egen regi, och kombinerar stil och innovation med ett omfattande produktsortiment för både kommersiella installationer och bostadsinstallationer.

Stern producerar ett brett utbud av intuitiva elektroniska produkter och teknologier för att förbättra användarupplevelsen och tillhandahålla installationsförbättringar som distribueras i över 80 länder runt om i världen.

För mer information se https://sternfaucets.com/

Source: MFN
Tillbaka

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

spara
1090kr
Prenumerera