1515
Annons
Analyst Group: Analyst Group kommenterar Maven Wireless senaste ramavtal

Maven meddelade under fredagen den 1 oktober att bolaget signerat ett 3-årigt ramavtal med en ny kund i Frankrike, vilken är en av de ledande franska systemintegratörerna av att distribuera mobiltäckning i Frankrike och de utomeuropeiska franska regionerna. Ramavtalets värde är uppskattat till 120 MSEK över tre år, och kan därefter förlängas i upp till ytterligare två år.

Maven är otvivelaktigt inne i ett starkt momentum där bolaget har lyckats återstarta verksamheten med besked i takt med att pandemins direkta effekter börjat avta”, säger ansvarig analytiker på Analyst Group.

Läs Analyst Groups kommentar här


Om Analyst Group: Ett av Sveriges främsta analyshus med fokus på små och medelstora börsbolag.
Läs mer om Analyst Group
 
Det här ett pressmeddelande från Analyst Group angående publicering av kommentar på Maven Wireless. Läsare kan anta att Analyst Group har mottagit ersättning för att framställa kommentaren. Uppdragsgivaren har inte haft någon möjlighet att påverka de delar där Analyst Group har haft åsikter om Bolaget, framtida värdering eller annat som skulle kunna tänkas utgöra en subjektiv bedömning.

Source: MFN
Tillbaka

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

spara
1090kr
Prenumerera