1515
Annons
Safello adderar Polygon och Polkadot till sitt kryptoutbud

Stockholm den 15 december 2021 | Svenska fintechbolaget Safello (https://safello.com/sv/) meddelar idag att man utökar stödet för kryptovalutor och adderar Polygon och Polkadot till sitt utbud. Nyheten kommer strax efter den framgångsrika lanseringen av Chainlink som genererade ett stort intresse. Safello erbjuder nu fem valutor: Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Chainlink (LINK), Polygon (MATIC) and Polkadot (DOT). Safello är för närvarande det enda svenska kryptoföretaget som erbjuder direktinvesteringar i Polygon och Polkadot. Dessutom är Safello den enda Sverigebaserade ingången till Polygon då valutan inte finns tillgänglig som certifikat på den svenska börsen.

Från och med idag kan användare köpa och sälja Polygon och Polkadot från inloggat läge i webb- och mobilappen. Du loggar in säkert med BankID, betalar enkelt med Swish och lagrar din krypto säkert i Safellos plånbok. Allting genom Safellos sömlösa plattform.

Polkadot rankas idag som nr 9 och har ett börsvärde på 27 miljarder USD. Polkadot är byggt för att koppla ihop privata och offentliga blockkedjor, orakel och framtida teknologier. Det underlättar därmed ett internet där oberoende blockkedjor kan utbyta information och transaktioner.

Polygon är den första plattformen skapad för att skala Ethereums infrastruktur. Polygon förvandlar Ethereum till ett fullfjädrat flerkedjesystem som kan beskrivas som ett internet för blockkedjor. Polygon rankas som nr 15 med ett börsvärde på 13 miljarder USD.

"Att lägga till Polygon och Polkadot till vårt erbjudande är en viktig lansering för att möta våra kunders efterfrågan. Varje kryptovaluta vi adderar följer vår interna bedömningsprocess. Vi erbjuder väletablerade valutor som vi tror tillför ett långsiktigt värde till kryptoekonomin. Att erbjuda flera kryptovalutor attraherar förstås en bredare målgrupp och ökar verksamhetens totala volym", säger Frank Schuil, vd och medgrundare av Safello.

Polygon och Polkadot är tillgängligt för köp, sälj och förvaring i Safellos plånbok när du är inloggad i webb- eller mobilappen. Insättningar från och uttag för överföring till externa kryptovalutaplånböcker är i dagsläget inte tillgängligt.

För mer information, gå till safello.com/polygon (https://safello.com/sv/polygon/kopa-polygon/) och safello.com/polkadot (https://safello.com/sv/polkadot/kopa-polkadot/)

*Källa Coingecko (https://www.coingecko.com/en) (2021-12-15)

###

För mer information, vänligen kontakta
Evelina Appelskog, PR & Communications Manager, evelina.appelskog@safello.com

Certified Adviser
Corpura Fondkommission AB, info@corpura.se,+46 722 52 34 51

Safello är Sveriges ledande krypto-mäklartjänst med målet att göra krypto tillgängligt för alla. Safello erbjuder ett tryggt och enkelt sätt att köpa, sälja och förvara kryptovalutor genom sömlösa transaktioner till marknadsledande hastigheter. Safello är verksamt i Sverige och registrerat som en finansiell institution hos Finansinspektionen sedan 2013 och börsnoterat på Nasdaq First North sedan 2021.

Source: Cision
Tillbaka

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

spara
1090kr
Prenumerera