1515
Annons
SaveLend Group stärker koncernledningsgruppen och rekryterar Olle Asplund som Chief Product Officer

SaveLend Group AB (publ) (“SaveLend Group” eller “Bolaget”) har för den kommande expansionen rekryterat Olle Asplund till rollen som Chief Product Officer. I sin nya roll kommer Olle att fokusera på affärsutveckling, såväl strategiskt som operativt. Han kommer också att ansvara för att strukturera nya och befintliga produkter och affärer ur ett kommersiellt och juridiskt perspektiv. Olle påbörjar sin anställning den 5 april 2022 och han kommer även att ingå i ledningsgruppen.

Olle Asplund har blivit utsedd till Chief Product Officer för SaveLend Group. Olle kommer senast från fintech-bolaget Rocker där han har haft rollen som Chief Legal Officer. Innan dess arbetade han bland annat på advokatbyrån Gernandt & Danielsson under åtta år. I sin roll som advokat bistod han ett stort antal klienter med bland annat internationell etablering och expansion. Olle var även SaveLend Groups legala rådgivare under 2014-2018, vilket innebär att han är väl bekant med koncernens verksamhet sedan tidigare. Olle har mer än 16 års erfarenhet som jurist och har en jur. kand. från Uppsala Universitet.

I sin roll som Chief Product Officer kommer Olle, i ​nära samarbete med ledning och produktägare, aktivt att delta i affärsutveckling och strategifrågor. Han kommer också bära ansvar för att strukturera nya och befintliga produkter och affärer ur ett kommersiellt och juridiskt perspektiv.

"Jag arbetade med Olle under SaveLends uppstartsår och det känns fantastiskt kul att kunna knyta hans expertis till oss. Rekryteringen visar på vårt tydliga fokus om fortsatt expansion och Olle kommer vara en nyckelspelare i vårt lag", säger Ludwig Pettersson, vd för SaveLend Group.

“Det ska bli otroligt kul och inspirerande att ansluta till SaveLend Group! Bolaget har haft en fantastisk utveckling och befinner sig på en oerhört spännande tillväxtresa. Jag ser verkligen fram emot att få bidra till Bolagets fortsatta expansion”, säger Olle Asplund.

Olle kommer att ingå i SaveLend Groups ledningsgrupp och ska rapportera till koncernens vd. Han tillträder sin nya befattning den 5 april 2022.

Source: MFN
Tillbaka

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

spara
1090kr
Prenumerera