1515
Annons
SOZAP inleder sin globala soft launch av Legends of Libra

Från och med den 15 oktober finns SOZAPs första casualspel Legends of Libra tillgängligt för nedladdning globalt på App Store och Google Play Early Access avdelning.

Legends of Libra är ett casual RPG-spel där spelaren kan spela själv eller tillsammans med vänner delta i spännande och utmanande event. Äventyret utspelar sig i ett universum av olika världar som rymmer kapitel med hundratals nivåer. I varje kapitel utmanas spelaren av så kallade boss fighter och måste pressa sina färdigheter till det yttersta.
 
Legends of Libra är bolagets andra speltitel efter det framgångsrika shooterspelet ARMED HEIST. Bakom musiken i Legends of Libra står kompositören Patrik Jarlestam som också skapat musiken till spel som Lake Ridden och årets dundersuccé Valheim. 
 
”Vi är stolta över resultatet och teamet som utvecklat Legends of Libra. Vi fortsätter utvecklingen under det fjärde kvartalet med fokus på att ytterligare optimera spelupplevelsen samt utvärdera skalbarheten i speltiteln och underliggande spelplattform.” Rade Prokopovic, VD

Source: MFN
Tillbaka

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

spara
1090kr
Prenumerera