1515
Annons
Tele2 AB: Tele2 bjuder in till presentation av resultatet för andra kvartalet 2022

Stockholm - tisdagen den 19 juli 2022 offentliggör Tele2 AB ("Tele2") (Nasdaq Stockholm: TEL2 A och TEL2 B) resultatet för det andra kvartalet 2022. Presentationen görs av Kjell Johnsen, vd, Charlotte Hansson, finanschef, Hendrik de Groot, kommersiell chef, samt Patrik Johannesson, IR-chef.

Tele2 offentliggör resultatet för det andra kvartalet 2022, tisdagen den 19 juli 2022, klockan 07:00 CEST (06:00 BST, 01:00 EDT).

Webbsändning och telefonkonferens
En webbsändning och telefonkonferens med presentation kommer att hållas tisdagen den 19 juli 2022, klockan 10:00 CEST (09:00 BST, 04:00 EDT). Presentationen framförs på engelska och kommer att webbsändas på www.tele2.com.

Samtalsinformation
För att vara säker på att uppkopplingen till telefonkonferensen fungerar, vänligen ring in några minuter innan konferensen börjar för att registrera er. Ange koden 69774526# ("Confirmation Code").

Telefonnummer:
SWE: +46 (0) 8 566 426 51
UK: +44 (0) 333 300 0804
US: +1 631 913 1422

För mer information, vänligen kontakta:
Samuel Maher, Interim Corporate Communications Manager, Tel: +46 73 159 55 02
Patrik Johannesson, IR-chef, Tel: +46 73 966 83 84

Source: Cision
Tillbaka

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

spara
1090kr
Prenumerera