1515
Annons
SaveLend Group gör förändringar i koncernledningen

SaveLend Group AB (publ) (“SaveLend Group” eller “Bolaget”) genomför två förändringar i koncernledningen. Nuvarande CFO Jonas Ahlberg utses till vice vd och kommer samtidigt att behålla sin nuvarande roll. Nuvarande Head of Communications Lina Brattström utses till IR- och kommunikationschef och tar plats i Bolagets ledningsgrupp. Förändringarna träder i kraft omedelbart.

Jonas Ahlberg har arbetat i Bolaget sedan 2018 och innehar sedan tidigare rollen som CFO för koncernen, en roll som han även fortsättningsvis kommer att ha parallellt med rollen som vice vd. Jonas är en av grundarna till Billecta, som förvärvades av SaveLend Group 2018. Han har tidigare varit styrelseledamot i SaveLend Group samt innehaft rollen som COO.

Lina Brattström påbörjade sin tjänst som Head of Communications på SaveLend Group den 1 september i år. Nu utses hon till IR- och kommunikationschef och kommer även att ingå i Bolagets ledningsgrupp. Lina har flerårig erfarenhet av arbete med kommunikation och marknadsföring av företag i listad miljö och har en kandidatexamen i marknadskommunikation och IT från Stockholms universitet.

”Vi gör dessa två förändringar för att dels tydliggöra Jonas naturliga roll som ledare, dels lyfta upp kommunikationsarbetet på daglig basis på ledningsgruppnivå. Vi är inne i en mycket expansiv fas och både Jonas och Lina bidrar dagligen till att vi närmar oss våra finansiella mål 2025”, säger Ludwig Pettersson, vd för SaveLend Group.

Source: MFN
Tillbaka

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

spara
1090kr
Prenumerera