Hudya: Nord Insuretech Group AB har ingått ett avtal med Nordic Benefits

Nord har i dag ingått ett avtal med Nordic Benefits (www.nordicbenefits.com). Nordic Benefits är en partner med Collinson Group (www.collinsongroup.com), en global erbjudare inom försäkrings-, lojalitets- och förmånsprogram (bland annat världsberömda Priority Pass).

Genom samarbetet med Nordic Benefits kommer Nord att stärka sitt kundvänliga koncept och distribution genom att erbjuda flera unika och specialiserade försäkringsprodukter till den nordiska marknaden - först ut är tandhälsoförsäkring. Nordic Benefits är en partner som ger oss tillgång till nya försäkringsprodukter, inte en distributionspartner. Vi vet ännu inte vilka effekter detta avtal kommer att få för Nord förrän vi ser resultatet av försäljningen på marknaden direkt och via våra distributionspartners. Provisionsmodellerna ligger inom det som är standard i branschen och effekten får vi först veta när vi ser hur vi lyckas med distributionen.

"Jag är mycket nöjd med att ha ingått detta avtal med Nordic Benefits", säger Børge Leknes, VD för Nord Insuretech Group AB. "Förutom att säkra ytterligare intäktsrader, kommer vi att kunna leverera efterfrågade försäkringsprodukter på marknaden direkt och till våra partners genom detta avtal och därmed bli en ännu mer relevant aktör", avslutar han.

Denna information är sådan som Hudya är skyldigt att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning (EU nr 596/2014). Informationen lämnades, genom angiven kontaktpersons försorg, för offentliggörande 2021-02-25 20:07 CET.

Source: Cision
Tillbaka

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?