ADDvise Group AB (publ) förvärvar egna obligationer - Regulatoriskt meddelande

ADDvise Group AB (publ) har idag förvärvat obligationer i ADDvise Group AB (publ) (ISIN SE0010298166) i marknaden till ett nominellt belopp om 450 000 kronor.

Genomsnittskursen för förvärven har varit 84,72 kronor.

Förvärven föranleds av den finansiellt starka utvecklingen i ADDvise Group AB. Syftet med förvärven är att optimera kapitalstrukturen i koncernen. Efter förvärven uppgår ADDvise Group AB:s innehav av egna obligationer till ett nominellt belopp om 450 000 kronor.

 

För vidare upplysningar:
Rikard Akhtarzand, VD
+46 765-25 90 71
rikard.akhtarzand@addvisegroup.se
 

Viktig information:

Denna information är sådan information som ADDvise Group AB är skyldiga att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning. Informationen lämnades för offentliggörande den 20 augusti 2020 kl. 16:50 CEST.
 

Om ADDvise Group
ADDvise Group AB (publ) är en ledande leverantör av utrustning till sjukvårds- och forskningsenheter. Koncernen består av ett 10-tal dotterbolag organiserade i två affärsområden, Lab och Sjukvård. Försäljning sker globalt. Koncernen har en tydlig förvärvsstrategi med syfte att höja aktieägarvärdet och bredda verksamheten - både geografiskt och produktmässigt. ADDvise Groups aktier är listade på Nasdaq First North Growth Market och Mangold Fondkommission AB, 08-503 015 50, CA@mangold.se,är bolagets Certified Adviser. Ytterligare information finns på www.addvisegroup.se.           

Source: Cision
Tillbaka

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?