1515
Annons
Safello inleder privat beta för Safello Wallet, en digital mobile-first plånbok för kryptovalutor

[image] Stockholm den 30 augusti 2021 | Svenska fintechbolaget Safello (http://safello.com/sv) lanserar idag ett privat betaprogram för Safello Wallet, en digital "mobile-first" kryptoplånbok. Tillkännagivandet kommer dagar efter att Safello har ingått avtal med Fireblocks, med den branschledande säkerhetsplattformen för kryptovalutor och digitala tillgångar.

Safello Wallet öppnar ett helt nytt kundsegment. Personer som är nya på kryptomarknaden kan gå från noll (dvs. inga tidigare innehav, ingen kryptoplånbok och inga förkunskaper), till att köpa Bitcoin eller Ethereum på några sekunder. Allt som behövs är att verifiera sin identitet med Mobilt BankID och betala med Swish. Tillgångarna kan tas emot och lagras säkert i Safello Wallet.

- Vi strävar ständigt efter att hjälpa fler att komma in i kryptovärlden och göra det så enkelt och säkert som möjligt. Ett av de största hindren är att förstagångsköpare måste ha en digital plånbok som kan lagra kryptovalutorna. Med lanseringen av Safello Wallet tar vi bort den sista tröskeln för att hjälpa nya användare att komma in i kryptoekonomin, säger Frank Schuil, vd och medgrundare på Safello.

Tack vare avancerad kryptografisk MPC-teknik, erbjuder Safello Wallet den högsta möjliga säkerheten som eliminerar ett totalt driftsstopp för privata nycklar (s.k. single point of failure).

Beta-inbjudningar kommer att delas ut i ett senare skede till ett urval inom bolagets officiella Discord (https://discord.com/invite/bfk2U8AXvK). Safello Wallet är en av två stora produktsläpp som planeras under andra halvåret 2021. Bolagets andra produkt, Safello Subscription, öppnades nyligen upp till externa användare.

###

Denna information är sådan som Safello Group AB är skyldig att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning. Informationen lämnades genom nedanstående kontaktpersons försorg, för offentliggörande den 30 augusti 2021.

För mer information, vänligen kontakta
Johan Edin, CFO Safello, press@safello.com

Certified Adviser
Corpura Fondkommission AB, info@corpura.se,+46 722 52 34 51

Safello är en prisbelönt mäklartjänst av kryptovalutor. Bolaget erbjuder ett säkert sätt att köpa och sälja kryptovalutor i sömlösa transaktioner och marknadsledande hastigheter. Safello är registrerat som en finansiell institution vid Finansinspektionen sedan 2013.

Source: Cision
Tillbaka

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

spara
1090kr
Prenumerera