1515
Annons
First Venture Sweden AB byter Chief Financial Officer (CFO) under hösten 2022

First Venture Sweden AB och Pia Johansson, CFO, har idag gemensamt beslutat att Pia Johansson lämnar sitt uppdrag hos First Venture. Processen att hitta hennes efterträdare har påbörjats och First Venture avser att tillsätta en ny CFO inom tre månader.

David Wendel, VD på First Venture kommenterar:

"Jag vill tacka Pia för hennes arbete och engagemang i First Venture, inte minst i samband med vår notering under 2021. Pia har varit en viktig medlem i vår ledningsgrupp och såväl jag som styrelsen hyser stor uppskattning för hennes arbete. Vi kommer att sakna Pia och önskar henne samtidigt stort lycka till i framtiden."

För vidare information, vänligen kontakta:

David Wendel, VD First Venture Sweden AB
Tel: +46 72 356 27 97
E-post: david.wendel@first-venture.se

Om First Venture Sweden AB (publ)

First Venture investerar i starka entreprenörsteam inom teknik, hälsa och hållbarhet. Bolaget investerar i både onoterade och noterade tillväxtbolag och är en långsiktig, aktiv ägare med ett nära samarbete med entreprenörsteamen i portföljbolagen. Bolaget har sitt säte i Stockholm.

First Venture-aktien är noterad på Nasdaq First North Growth Market och handlas under kortnamnet FIRST B. Ytterligare information fnns på bolagets hemsida; www.first- venture.se.

Certified Advisor är Redeye AB +46 8 121 576 90; E-post: certifiedadviser@redeye.se

Source: Cision
Tillbaka

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

spara
1090kr
Prenumerera