1515
Annons
Tessin rekryterar och stärker koncernledningen med Chief Marketing Officer

Stockholm, Sverige – Tessin Nordic Holding AB (publ) – (Nasdaq: Tessin) Nordens ledande digitala investeringsplattform inom fastighetsfinansiering stärker koncernledningen genom att rekrytera Gunnar Björkhag som Chief Marketing Officer.

Gunnar Björkhag har flera års erfarenhet av rollen som marknadschef inom ekonomi- och konsultbranschen. Han har arbetat på både strategisk och operativ nivå med att bygga starka varumärken, kundengagemang och digital försäljning från tidigare positioner på bland annat Aspia, PwC, Minnesota Communication och EY.

Jag ser verkligen fram emot att börja jobba med det härliga teamet på Tessin mot målet att bli ledande inom fastighetsfinansiering. Tessin är ett Fintech bolag som utmanar och som visar på en innovativ förmåga genom sin skalbara plattform. Det känns inspirerande att få vidareutveckla varumärket och stärka den digitala närvaron för skapa ytterligare tillväxt och engagemang, säger Gunnar Björkhag.


Tessin tillgängliggör fastighetsmarknaden för investerare, vi växer genom att förmedla fler och större lån till fastighetsutvecklare samtidigt som vi lanserar nya intressanta investeringsprodukter. Rekryteringen av Gunnar är en del av tillväxtstrategin och han kommer med sin långa erfarenhet av och stora intresse för marknadsföring och kommunikation vara en nyckelspelare på vår fortsatta tillväxtresa, säger Heidi Wik, VD för Tessin Nordic Holding AB (publ).
Source: MFN
Tillbaka

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

spara
1090kr
Prenumerera