1515
Annons
Medicover: Benedikt von Braunmühl, COO Diagnostic Services lämnar bolaget

Benedikt von Braunmühl har varit COO för Diagnostic Services sedan 2016 och ingår i koncernledningen. Benedikt von Braunmühl har beslutat sig för att lämna bolaget för andra möjligheter. Benedikt von Braunmühl har sex månaders uppsägningstid.

"Vi är tacksamma för Benedikts bidrag och utveckling av Diagnostic Services under åren och önskar Benedikt lycka till med sin nya roll", säger Fredrik Rågmark, VD.

Rekryteringen av en ny COO för Diagnostic Services startar inom kort.

 

För ytterligare information vänligen kontakta:

Hanna Bjellquist, Head of IR

0703033272
hanna.bjellquist@medicover.com

 

Informationen lämnades, genom ovanstående kontaktpersons försorg, för offentliggörande den 29 januari 2021 kl. 17.00 CET.

Medicover är ett ledande internationellt hälsovårds- och diagnostikföretag som grundades 1995. Medicover driver ett stort antal öppenvårdskliniker, sjukhus, specialistvårdsenheter, laboratorier samt blodprovscentraler. De största marknaderna är Polen och Tyskland. För 2019, så uppgick Medicovers omsättning till cirka 844 MEUR och anställda till 28 800. För mer information, besök www.medicover.com

Source: Cision
Tillbaka

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Dagens industri som e-tidning redan kvällen innan

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?