B3 Consulting Group AB (publ): Ny webbplats driver ökad konvertering för Formpipe

En modern sajt med tydlig struktur som driver ökad konvertering och merförsäljning online. Det är några av fördelarna när programvaruföretaget Formpipe lanserar ny webb. Webben är byggd av Rebel and Bird, ett specialistbolag inom B3 Consulting Group som utvecklar användarupplevelsen online och skapar nya digitala tjänster som driver lojalitet och tillväxt.

- Webbprojektet har varit en avgörande faktor i vårt varumärkesarbete för att kunna samla hela företaget som ett enat Formpipe. Genom att på webben tillgängliggöra hela vår produktportfölj för alla våra målgrupper, oavsett språk, ökar nu möjligheten till en stärkt positionering på våra fokusmarknader. Vår mission är att bygga värdefulla relationer mellan människor och data, vilket den nya webben nu möjliggör, säger Simon Gozzi, Brand Manager på Formpipe.

Formpipe grundades 2004 och skapar mjukvarulösningar som ger människor rätt information, i rätt sammanhang, vid rätt tidpunkt. Formpipe har ett brett utbud av kunder i Sverige, Danmark, Storbritannien och många andra länder.

Målet för arbetet med den nya webbplatsen har varit att skapa en modern webb med tydlighet kring erbjudandet för att därmed kunna möjliggöra en ökad konvertering direkt på webben. Webbplatsen är skapad för att snabbt kunna ta besökaren från en stor överblick över alla lösningar till en specifik lösning skräddarsydd för just den kunden. Rebel and Bird har byggt webben i Episerver och även stöttat Formpipe i arbetet med att ta fram en med en innehållsstrategi med riktlinjer för tonalitet och innehåll för ökat tydlighet i kommunikationen.

- Det har varit spännande att få hjälpa Formpipe med att ta fram ett nytt digitalt kundmöte och att förtydliga deras erbjudande. Med en ny och modern sajt har Formpipe nu lagt grunden för att kunna driva en ökad konvertering och försäljning, säger Jonas Elgquist, VD för Rebel and Bird.

Och resultatet har inte låtit vänta på sig. Redan inom 24h efter att webben lanserades fick Formpipe fick sitt första lead på en produkt som tidigare inte varit tillgänglig i deras tjänsteportfölj på webben. Det blev en direkt utväxling på insatsen av en ny webbplats och digital marknadsföring.

För mer information, kontakta gärna Pelle Sten, Content Strategist på Rebel and Bird, telefon 0736-00 15 41.
 

B3 Consulting Group är ett av Sveriges snabbast växande konsultföretag och har idag över 700 medarbetare. Vi hjälper Sveriges främsta företag och organisationer att skapa morgondagens möjligheter med hjälp av digitalisering och verksamhetsutveckling. Vi strävar också efter att bygga upp en företagskultur som värdesätter våra olikheter, erfarenheter och gemensamma energi. Nöjda kunder tillsammans med toppresultat i Great Place To Work (GPTW) och fem DI Gasell-utmärkelser ser vi som ett kvitto på en hållbar framgångsmodell. Omsättningen 2019 uppgick till 839,5 MSEK, med ett rörelseresultat om 31,3 MSEK. Kontor finns i Stockholm, Borlänge, Gävle, Göteborg, Jönköping, Linköping, Malmö, Sundsvall, Örebro och Warszawa och Krakow. B3 är noterat på Nasdaq Stockholm. Mer information finns på www.b3.se 

Source: Cision
Tillbaka

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?