1515
Annons
Safello utser Helén Landenberg Rämsell till General Counsel

[image] Stockholm den 6 september 2021 | Svenska fintechbolaget Safello (http://safello.com/sv) har utsett Helén Landenberg Rämsell till General Counsel och en del av koncernledningen. Helén har en gedigen erfarenhet inom bl.a. M&A och kapitalmarknad från KANTER Advokatbyrå och Gernandt & Danielsson Advokatbyrå.

Safello befinner sig i en mycket intensiv och expansiv fas där flertalet nyckelkompetenser har rekryterats till ledningsgruppen under det senaste halvåret i syfte att stärka bolagets position ytterligare.

Idag meddelar Safello att att Helén Landenberg Rämsell har utsetts till General Counsel. Helén har arbetat som advokat och Senior Associate på KANTER Advokatbyrå och dessförinnan Gernandt & Danielsson Advokatbyrå, där hon har varit verksam primärt inom områdena M&A, kapitalmarknad och bolagsrätt och biträtt svenska och internationella företagsklienter. Hon har även erfarenhet av klient-secondment som bolagsjurist på ICA Gruppen. Helén har en juristexamen från Stockholms universitet och var tidigare medlem i Advokatsamfundet.

På Safello kommer Helén att ha ett övergripande ansvar för att rådge verksamheten avseende juridiska frågor, bolagsstyrning, riskhantering, intressentrelationer samt företräda bolaget vid förhandlingar och andra legala ärenden.

- Jag är mycket glad att få välkomna Helén till vår ledningsgrupp. Hon besitter en relevant erfarenhet och har rätt förutsättningar bygga upp den juridiska funktionen i en snabbt föränderlig miljö. Hennes erfarenhet från M&A är också värdefull för oss i vår fortsatta tillväxtresa, säger Frank Schuil, vd och medgrundare på Safello.

- Det är spännande att bli en del av Safello i detta skede och särskilt eftersom det är ett snabbt växande företag som samtidigt främjar en kultur som värdesätter vikten av att följa de juridiska ramarna, säger Helén Landenberg Rämsell.

Helén tillträder sin nya tjänst på Safello idag den 6 september 2021 och kommer att ingå i ledningsgruppen.

###

För mer information, vänligen kontakta
Johan Edin, CFO Safello, press@safello.com

Certified Adviser
Corpura Fondkommission AB, info@corpura.se,+46 722 52 34 51

Safello är en prisbelönt mäklartjänst av kryptovalutor. Bolaget erbjuder ett säkert sätt att köpa och sälja kryptovalutor i sömlösa transaktioner och marknadsledande hastigheter. Safello är registrerat som en finansiell institution vid Finansinspektionen sedan 2013.

Source: Cision
Tillbaka

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

spara
1090kr
Prenumerera