1515
Thunderful Group flyttar huvudkontoret till nytt centralt läge i Göteborg

Den växande spelkoncernen Thunderful Group växlar upp och flyttar in i nya lokaler på Kvarnberget i centrala Göteborg. De cirka 100 medarbetarna påbörjar flytten under första kvartalet 2021.

Thunderful Group har idag sitt huvudkontor på Fjärde Långgatan i Göteborg. Göteborgskontoret är navet för gruppens spelutvecklings- och förlagsverksamheter i Norden. Flytten till Kvarnberget förbättrar förutsättningarna för spelutveckling, och stärker därmed ytterligare företagets position som den största aktören inom spel i Västsverige. Ny adress för huvudkontoret blir Kvarnbergsgatan 2.

"Vi har haft en snabb expansion av våra verksamheter inom spelutveckling och förläggning under de senaste åren. Vi har förvärvat spelstudior och öppnat nya kontor, men vi har också vuxit organiskt här i Göteborg. Vi är redan en spelutvecklare i världsklass, och med målet om kraftig tillväxt framöver är det nya huvudkontoret definitivt en viktig milstolpe längs vägen. När möjligheten att ta över hyresavtalet för byggnaden på Kvarnberget dök upp, nappade vi direkt. De stora, moderna lokalerna är optimerade för spelutveckling, och läget är så centralt som det kan bli. Det är perfekt för oss. Just nu arbetar de flesta av oss hemifrån, men vi vet att de bästa idéerna föds när man sitter tillsammans. Utöver ett fåtal stabsfunktioner kommer kontoret rymma våra dotterbolag Thunderful Development AB och Thunderful Publishing AB. Vi börjar flytta in i mars", säger Thunderful Groups VD Brjann Sigurgeirsson.

Parallellt med huvudkontorsflytten kommer också koncernens kontor i Kungsbacka att flyttas. Ny adress blir Energigatan 19, med inflyttning under första och andra kvartalet 2021. Den flytten berör fyra dotterbolag inom Thunderful Group, däribland Bergsala AB. 

Source: Cision
Tillbaka

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?