1515
Bonzun har ingått avtal med IVL Svenska Miljöinstitutet för tjänsten Bonzun evolve

BONZUN HAR INGÅTT AVTAL MED IVL SVENSKA MILJÖINSTITUTET FÖR TJÄNSTEN BONZUN EVOLVE

IVL Svenska Miljöinstitutet har ingått avtal med Bonzun att tillhandahålla tjänsten Bonzun evolve till en del av sina anställda, bland annat företagets ledningsgrupp och gruppchefer.

Bonzun evolve är ett forskningsbaserat digitalt program i 8 steg som ger deltagarna förutsättningar till ett bättre självledarskap. Programmet med dess åtta sessioner stärker individers förmåga att hantera stress både i arbets- och vardagslivet samt att steg för steg växa och utvecklas till en bättre version av sig själv. Ordet evolve symboliserar att stegvis utvecklas som individ, i sitt ledarskap, som medlem i en grupp, i ett företag.

Bonnie Roupé, VD: "Vi arbetar kontinuerligt med att förbättra förutsättningarna att skala upp tjänsten så att vi kan hjälpa fler företag att i sin tur stötta och erbjuda sina anställda denna värdefulla typ av vidareutveckling. När anställda slutar vidareutvecklas så tappar man lätt motivation och kompetens, evolve gagnar både individen och företaget. Vi är väldigt glada över att se hur svenska företag tar emot tjänsten med öppna armar och vi är tacksamma för våra samarbetspartners vi har som hjälper oss att nå ut snabbare"

För ytterligare information:
Håkan Johansson, Styrelseordförande
Tel: 070 478 31 49
E-post: hakan.johansson@seagull.se

Bonnie Roupé, VD
Tel: 073-414 91 49
E-post: bonnie@bonzun.com

Följande dokument kan hämtas från beQuoted
20211028 PM Bonzun-AB Bonzun-har-ingatt-avtal-med-IVL-Svensk.pdf

Bonzun
Bonzun grundades 2012 av Bonnie Roupé med visionen av att tillgängliggöra evidensbaserad medicinsk information på ett förståeligt och smart sätt till allmänheten. Bonzuns första tjänst, den virtuella barnmorskan som lanserades 2014, har hjälpt miljontals kvinnor att känna sig trygga under sina graviditeter. I slutet av 2019 släpptes Bonzun IVF, en personlig IVF-app som utvecklats specifikt för att minska stress och ångest samt öka chanserna att lyckas med en fertilitetsbehandling. Företagets senaste tillskott, Bonzun evolve, är ett interaktivt digitalt program som stöder självutveckling och hantering av stress genom beteendeterapi.

För mer information, vänligen besök: www.bonzun.com

Bonzuns aktie handlas under kortnamnet BONZUN på Nasdaq First North Growth Market och bolagets Certified Adviser är G&W Fondkommission: telefon: +46 (0)8 503 000 50, e-mail: ca@gwkapital.se.

Source: beQuoted
Tillbaka

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Dagens industri som e-tidning redan kvällen innan

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?