1515
Annons
Safello inleder samarbete med Divly för att erbjuda en integrerad deklarationslösning

Stockholm den 14 mars 2022 | Sveriges ledande kryptomäklare Safello (https://safello.com/) meddelade idag att de inleder ett samarbete med skattetjänsten Divly (https://divly.com/) för att erbjuda sina användare en sömlös process för att beräkna och hantera skatt på sina kryptovalutatransaktioner. Integrationen med Divly förenklar deklarationsprocessen eftersom användare får tillgång till verktyg som automatiskt beräknar utfallet och skapar en K4-rapport. Samarbetet uppfyller även Safellos åtagande att öka andelen personer som deklarerar för sina kryptotransaktioner vilket år 2021 endast var 3000 (https://www.svt.se/nyheter/ekonomi/fa-skattar-pa-kryptotillgangar-stort-morkertal-eller-finansmarknadsministern-vill-reglera-kryptotillgangar-hardare) personer i Sverige enligt Skatteverket. Alla Safelloanvändare som skapar ett konto hos Divly får 30% rabatt* på årsavgiften.

- Vi vill ge våra användare en hjälpande hand nu när det är dags för årets deklaration. Integrationen med Divly förenklar processen och vi är imponerade av deras lösning som både är användarvänlig och följer tillämpliga regler, säger Frank Schuil, vd och medgrundare av Safello. 

- Den automatiserade integrationen mellan Safello och Divly är den mest eleganta lösningen vi har byggt hittills. Safellos API som använder BankID gör det otroligt enkelt för Safellos kunder att importera sin transaktionshistorik till Divly och skapa en K4-rapport, säger Carl Gärdsell, vd och medgrundare av Divly.

Integrationen med Divly är första gången en extern part utvecklar mot Safellos API. Förutom att det är en teknisk innovation så visar lösningen på effektiviteten i en affiliate-affärsmodell.

- Som vi belyste när vi presenterade rapporten för fjärde kvartalet så ser vi en stor möjlighet att utnyttja Safello Partner för att integrera med tredje part. Historiskt sett har detta varit en enkelriktad lösning för att möjliggöra kryptofunktionalitet för stora kryptoplånböcker, webbläsare och andra kryptowebbplatser. Som marknadsledare i Sverige med mer än 250 000 användare kan vi leverera distribution även till partners. Den här typen av innovation gynnar både våra slutanvändare och partners och vi välkomnar liknande lösningar, fotrsätter Frank Schuil.

Integrationen med Divly är tillgänglig från och med idag den 14 mars. Mer information om hur du kommer igång finns på safello.com/deklarera (http://www.safello.com/sv/deklarera).

*Rabatten gäller till 8 mars 2024.

###

För mer information, vänligen kontakta
Evelina Appelskog, PR & Communications Manager, evelina.appelskog@safello.com

Certified Adviser
Corpura Fondkommission AB, info@corpura.se,+46 722 52 34 51

Safello är Sveriges ledande krypto-mäklartjänst med målet att göra krypto tillgängligt för alla. Safello erbjuder ett tryggt och enkelt sätt att köpa, sälja och förvara kryptovalutor genom sömlösa transaktioner till marknadsledande hastigheter. Safello är verksamt i Sverige och registrerat som en finansiell institution hos Finansinspektionen sedan 2013 och börsnoterat på Nasdaq First North sedan 2021.

Divly är en Svensk startup som erbjuder en mjukvarulösning för att underlätta beräkning och deklaration av skatt vid handel med kryptovalutor. Divly erbjuder tjänster i ett flertal länder och stödjer automatisk inläsning från populära kryptobörser, plånböcker och blockkedjor.

Source: Cision
Tillbaka

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

spara
1090kr
Prenumerera