1515
Annons
Maven Wireless Sweden AB erhåller order på 13 MSEK från en turkisk systemintegratör

Maven Wireless har erhålligt två beställningar värda cirka 13 miljoner kronor från en ny kund i Turkiet. Den första ordern på 7,1 m kommer att levereras och faktureras under 2021 och den andra ordern på 5,9 m kommer att levereras och faktureras under Q1 2022.

Beställningarna omfattar ett Maven Stratus High Power DAS -system för att tillhandahålla radiokommunikation för räddningstjänst i turkiska vägtunnlar med FM-, VHF- och UHF -frekvenser. Företagets regionkontor i Dubai har arbetat sedan januari för att säkra dessa order.

”Detta är de första affärerna i Turkiet för företaget vilket gör mig glad att se att vi expanderar enligt våra planer. Våra produkter kommer att tillhandahålla högkvalitativ, redundant och säker radiotäckning för polis, ambulans och brandkår i de turkiska vägtunnlarna, vilket också visar vår produktplattforms förmåga och flexibilitet, säger Fredrik Ekström, VD för Maven Wireless.
Source: MFN
Tillbaka

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

spara
1090kr
Prenumerera