1515
Annons
Compare-IT Nordic AB: Ny funktionalitet genom OurLiving

Compare-IT:s tjänsteutbud växer ytterligare genom ny funktionalitet för BRF:er från nyligen förvärvade OurLiving. Officiellt tillträde till OurLiving sker senare i december.

OurLiving Brf gör det möjligt för styrelsen och medlemmarna i bostadsrättsföreningen att på ett smidigt sätt kommunicera och informera i OurLiving-appen - en digital och lättillgänglig plattform och en samlingsyta för information, kommunikation och dokument. Genom den nya funktionen 'Mäklarsidan' i OurLiving får föreningen möjlighet att på ett mycket enkelt sätt skapa en publik hemsida med bl.a. information om föreningen, ekonomi och kontaktpersoner. Dessutom tillhandahålls nu även en bokningsfunktion för gemensamma resurser, t.ex gästlägenhet och cyklar.

Henrik Jarl, VD Compare-IT kommenterar:
-"Dessa nya funktioner är efterfrågade och skapar ett mervärde för de boende liksom till BRF:erna och fastighetsförvaltningen. Compare-IT:s och OurLivings gemensamma tjänsteerbjudande växer härmed och går i linje med strategin att erbjuda en bredare lösning i form av SaaS till fastighetsbranschen. Vi stärker vår position som Proptech bolag ytterligare."

För ytterligare information:

Henrik Jarl

VD, Compare-IT Nordic AB                        

Telefon: 076 762 13 46                              

E-post: henrik.jarl@compare-it.se

Om Compare-IT

Compare-IT är ett Proptech bolag inom digitalisering av fastigheter och boende. Grunden i bolagets erbjudande är styrsystemet Smart Homeline, där kompetens återfinns inom byggnadsautomation och lösningar för smarta hem. Bolaget verkar för bestående värden för fastighetsägaren, förvaltaren och boendeinnehavaren. Hela bolagets erbjudande, inklusive utveckling, tillverkning, försäljning och support sker utifrån huvudkontoret i Malmö. www.compare-it.se

Source: Cision
Tillbaka

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Dagens industri som e-tidning redan kvällen innan

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?