1515
Annons
Olof Andersson tillträder som CFO för Vestum

OLOF ANDERSSON TILLTRÄDER SOM CFO FÖR VESTUM

2021-09-08

Olof Andersson har i dag tillträtt befattningen som CFO för Vestum AB (publ) ("Vestum"). Olof Andersson var tidigare CFO på Max Burgers och har därutöver erfarenhet från bl.a. H&M och Klarna.

- Vi är mycket glada över att Olof Andersson nu tillträder tjänsten som CFO för Vestum. Olof har en gedigen bakgrund inom finansiering, ekonomistyrning och internationell expansion och kommer bli en viktig pusselbit för Vestums fortsatta tillväxtresa, säger Conny Ryk, Vestums VD.

- Det ska bli väldigt spännande att få vara med och bidra till Vestums fortsatta resa, säger Olof Andersson.

För ytterligare information kontakta:

Conny Ryk, VD Vestum AB (publ)

Tel: +46 70 775 53 10

E-mail: conny.ryk@vestum.se

Följande dokument kan hämtas från beQuoted
Vestum-pressmeddelande-20210908.pdf

Kort om Vestum

Vestum är en svensk förvärvsdriven koncern som förvärvar och utvecklar specialistbolag med exponering mot bygg och anläggning, ROT-sektorn samt infrastrukturentreprenader. Vestum söker aktivt efter kvalitetsbolag med bevisade affärsmodeller, starka marknadspositioner och förutsägbara kassaflöden där Vestum har förutsättningar att vara med och bidra till fortsatt positiv utveckling.

För mer information, vänligen besök: www.vestum.se

Vestums aktie handlas under kortnamnet VESTUM på Nasdaq First North Growth Market och bolagets Certified Adviser är G&W Fondkommission: telefon: +46 (0)8 503 000 50, e-mail: ca@gwkapital.se.

Source: beQuoted
Tillbaka

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

spara
1090kr
Prenumerera