1515
Annons
Tessin fortsätter leverera avkastning till sina medlemmar – utbetalar totalt 75,9 MSEK i februari

I februari 2022 betalades cirka 75,9 MSEK ut till Tessins medlemmar. Det utbetalade kapitalet stiger i takt med att det förmedlade kapitalet stiger och sedan starten 2014 har Tessin förmedlat mer än 3,8 miljarder kronor till 338 fastighetsprojekt. Av det totala investerade kapitalet har cirka 2,8 miljarder kronor utbetalats med i snitt 9,65 procent avkastning.

”Vi är i en tydlig tillväxtfas och vi kan konstatera att vi levererar enligt uttalad strategi, i ett högt tempo med ambitionen att skapa ytterligare förutsättningar att accelerera tillväxt under de närmast kommande åren.” säger Heidi Wik, VD för Tessin Nordic Holding.

Tessins målsättning är att fortsätta växa organiskt genom att erbjuda en kombination av intressanta investeringserbjudanden och finansieringslösningar på fastighetsmarknaden. Kapitalet från Tessins medlemmar har bland annat möjliggjort byggnationen av fler än 7 000 bostäder och hundratals kommersiella lokaler.

Fakta Tessin

Antal medlemmar: 58 870 st

Antal kapitalresningar: 338 st

Rest kapital: 3,8 miljarder SEK

Återbetalt kapital: 2,8 miljarder SEK*

Genomsnittlig avkastning: 9,65 procent**

*Siffran inkluderar investerat kapital samt avkastning som betalats ut till Tessins medlemmar.

**Den genomsnittliga avkastningen baseras på den viktade årsavkastningen för samtliga avslutade lån på Tessins plattform inklusive kreditförluster.

Source: MFN
Tillbaka

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

spara
1090kr
Prenumerera