1515
Annons
GHPs tillväxtmål och marginalmål ligger fast

Med referens till den pressrelease som tidigare skickats ut under dagen gällande upphörande av GHPs avtal i Förenade Arabemiraten vill vi härmed klargöra att koncernens övergripande mål att genomsnittligt över en treårsperiod uppnå en organisk tillväxt på 15% per år och att uppnå en EBIT-marginal på minst 7%, ligger fast.
 
GHP har en väldigt fin kärnverksamhet med över 20 ledande kliniker i Norden. Vi ser en stor efterfrågan på högkvalitativ specialistsjukvård vilket gör att vi fortsätter det framgångsrika arbetet med att bygga ut vårt nätverk av nordiska kliniker samtidigt som vi inom Vårdsamverkan utvecklar nya, moderna samarbetsformer för försäkringsbolagsmarknaden och företagshälsovården. Att vårt avtal i Förenade Arabemiraten avslutas nästa år påverkar inte vår målsättning med hög tillväxt och stärkta resultatmarginaler, säger Daniel Öhman, VD GHP.
 
För er som vill veta mer om vad förändringarna kring SKMCA innebär bjuder GHP in till ett konferenssamtal imorgon, den 13/9, kl. 13:00. Mer information om hur man ansluter till konferenssamtalet kommer finnas på GHP:s IR-sida imorgon, senast kl. 11:00.

Source: MFN
Tillbaka

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Dagens industri som e-tidning redan kvällen innan

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?