Annons
AppSpotr AB: Appspotr expanderar med Zapier integration

Öppnar upp nya sätt att automatisera arbetsflöden och få mer tid för det som är viktigast - utan behov av kodning.

Appspotr är glada att kunna meddela att integrationen nu är slutförd och publikt lanserad med Zapier, en ledande plattform för automatisering av processer som tillåter Appspotr kunder att enkelt använda Appspotr plattformen tillsammans med Zapier, även om de inte kan koda.

Denna integration gör det möjligt för användare av Appspotr plattformen att automatisera arbetsflöden genom att sömlöst koppla Appspotr med över 5 000 andra plattformar, appar och verktyg. Användningsområden inkluderar att lägga till dataset, lägga till dataset objekt, uppdatera dataset objekt och radera dataset objekt automatiskt när vissa uppgifter och funktioner utförs genom antingen Appspotr själv eller någon annan app tillgänglig i Zapier.

Du kan till exempel skapa en app som uppdaterar ett Google-ark och vice versa, ett CRM som tar innehåll från en app och vice versa - Du kan enkelt automatisera alla dessa funktioner och arbetsflöden genom att använda din Appspotr app eller tredjepartsapp som en utlösare eller en åtgärd enligt dina krav.

Det finns flera kundfördelar med det nya Appspotr och Zapier samarbetet:

Flexibilitet: Appspotr användare kan integrera med över 5 000 integrerade system s k "Zapier-apps" och anpassa dessa appar för att skapa utvalda automatiserade arbetsflöden som stöder deras exakta krav.

Säkerhet: Miljontals kunder världen över litar på Zapier för att säkert överföra och synkronisera data mellan appar för att få jobbet gjort, med ingenjörer och säkerhetsteam placerade världen runt som är jour tillgängliga dygnet runt för att säkerställa pålitligheten.

Tidsbesparande: Appspotr användare kan automatisera arbetsflöden på några minuter och spara tid för manuellt skapade händelser, logik och navigeringsprocesser som tidigare tagit lång tid att slutföra.

Kostnadseffektivitet: Användare sparar pengar genom att effektivt skapa de arbetsflöden som behövs för att automatisera uppgifter.

För att ta reda på mer om Appspotr i Zapier besök: https://zapier.com/apps/appspotr/integrations

Kommentar från vd, Appspotr Patric Bottne:

- Vi är stolta över att vi kan presentera möjligheten för våra kunder att jobba med Zapier för att automatisera processflöden i appar byggda med Appspotr 3. Vi har redan ett starkt integrationsverktyg i Appspotr 3 där det snabbt och enkelt går att integrera appar med rest-API. Integrationen med Zapier är en ytterligare förlängning på möjligheterna runt integrationer i Appspotr 3. Integrationer ser vi som en strategisk nyckelfunktion i low code lösningar. Appspotrs integration med Zapier innebär att vi fungerar sömlöst med alla de viktigaste affärssystemen och digitala tjänsterna i världen - på en och samma gång. Vi förenklar inte bara apputveckling utan förenklar också affärsprocesser och minskar behovet av IT investeringar och förvaltning genom de möjligheter vi erbjuder med integrationer. Det känns spännande att vi fortsätter öka kapabiliteten i vår plattform och extra spännande att vi också når en kundbas på flera miljoner användare i Zapier att bearbeta för att bli Appspotr 3 kunder.

Source: Cision
Tillbaka

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

spara
1090kr
Prenumerera