1515
Annons
Ny podcast djupdyker i fastigheter och investeringar

Tessins podd är tillbaka i en ny skepnad, under namnet Investera på höjden! Nu släpps första avsnittet av podden som djupdyker i fastigheter och investeringar där en av Tessins grundare Jonas Björkman möter experter och intressanta profiler från fastighetsbranschen.

Med lång erfarenhet från fastighetsbranschen och ett stort intresse för investeringar kommer Jonas att gå till djupet kring aktuella ämnen, strategier och intressant händelser med syfte att bli en bättre investerare och samtidigt dela med sig av sina och gästernas kunskaper inom området.

“Med Investera på höjden vill jag ge lyssnarna en djupdykning i fastigheter och investeringar. Jag vill vrida och vända på sådant som gör en till en bättre investerare, framför allt genom samtal med andra som gjort resan. För att bli en bra fastighetsinvesterare behöver man lära sig av andra och genom att nörda ner mig inom fastigheter hoppas jag att både jag och lyssnaren kan få med oss något för att bli ännu bättre ” säger Jonas Björkman.

I premiäravsnittet "Fastighetsmiljardärens iskalla varning" gästar Sven-Olof Johansson och delar med sig av sina egna erfarenheter om hur man navigerar en minst sagt turbulent marknad utifrån räntor, inflation och marknadstrender.

Kommande avsnitt av Investera på höjden

I kommande avsnitt djupdyker vi även i ett av Sveriges favoritresmål, nämligen Spanien där fler och fler privata investerare väljer att köpa och investera i objekt. Gäst är Eric Ebbing, grundare och VD för Homerun brokers som tillsammans med Jonas ger en inblick i vad man ska tänka på när man investerar i Spanien - hur har marknaden tagit fart de senaste åren och allra viktigast, vad är det som funkar. Vi får också höra om det växande fenomenet spökstäder i Spanien - vad händer om det byggs och ingen flyttar in?

Senare i sommar tittar vi på hur man kan starta ett fastighetsbolag utan tillgång till mycket kapital. Denna gång med Jakob Karlsson, VD och grundare av K-fastigheter som delar med sig av sina erfarenheter av att starta ett fastighetsbolag.

Investera på höjden produceras av Tessin som kopplar ihop investerare och fastighetsutvecklare som söker kapital.

Finns att lyssna på där poddar finns!

Source: MFN
Tillbaka

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

spara
1090kr
Prenumerera