1515
Annons
Safello följer upp med nytt community AMA på Discord

[image] Stockholm 25 augusti 2021 | Safello följer upp den nyligen publicerade kvartalsrapporten med en AMA för aktieägare, användare och andra intressenter i Safello Community Discord-kanal.

AMA (Ask Me Anything) erbjuder en plattform för Safellos breda community av användare, aktieägare och kryptoentusiaster att interagera direkt med Safellos representanter, samt ställa eventuella brännande frågor i ett avslappnat format.

Den andra AMA-sessionen med VD Frank Schuil kommer att äga rum på fredag den 27 augusti 2021 kl. 12:00. På följande länk kan man vara med i livesändningen och bli en del av Safello Community Discord: https://discord.com/invite/bfk2U8AXvK

Safello uppmuntrar communityt att skicka in sina frågor i förväg. Frågor kan skickas på svenska eller engelska via formuläret nedan eller via Safellos nylanserade Discord-kanal.

###

Kontaktinformation
Johan Edin, CFO Safello, press@safello.com

Certified Adviser
Corpura Fondkommission AB, info@corpura.se,+46 722 52 34 51

Safello är en prisbelönt mäklartjänst av kryptovalutor. Bolaget erbjuder ett säkert sätt att köpa och sälja kryptovalutor i sömlösa transaktioner och marknadsledande hastigheter. Safello är registrerat som en finansiell institution vid Finansinspektionen sedan 2013.

Source: Cision
Tillbaka

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

spara
1090kr
Prenumerera