B3 Consulting Group AB (publ): Rebel and Bird bygger Bambusers nya webb för morgondagens digitala videolösningar

En snabb och modern webbplats som presenterar den nya produkten "Live Video Shopping" och lockar till sig nya kunder. Det är målet när Bambuser lanserar sin nya webbplats.

Med en modern plattform, tydlig struktur och en datadriven arbetsmetodik finns grunden nu på plats för att löpande utveckla både design och innehåll utifrån besökarnas agerande. Webben är byggd av Rebel and Bird, ett specialistbolag inom B3 Consulting Group som utvecklar användarupplevelsen online och skapar nya digitala tjänster som driver lojalitet och tillväxt.

- Vi är mycket nöjda över vårt samarbete. Rebel and Bird har visat sig vara både smidiga och proaktiva och har ett bra öga för detaljer samtidigt som vi arbetar mot tajta deadlines. Vi valde att arbeta med Doberman och Rebel and Bird, två byråer som är bäst i klassen inom sina respektive områden och vi är glada över att lansera en ny varumärkesidentitet och en ny webbplats med enastående kvalitet och design på rekordtid, säger Oscar Samuelsson, Chief Brand Officer på Bambuser.

Bambuser är världsberömda för sin mobila streamingteknologi som används över hela världen. Bambusers nya produkt, Live Video Shopping, är den första SaaS-lösningen i Europa och Nordamerika som gör det möjligt för varumärken och nätbutiker att använda livestreaming med interaktiva shoppingfunktioner som ett verktyg i sin e-handel. 

Uppdraget för Rebel and Bird var att bygga en modern och snygg webbplats för Bambuser som skulle locka till sig nya kunder, presentera den nya tjänsten och fånga in leads i form av besökare som registrerar sig för att få mer information. Ett sekundärt mål var också att locka utvecklare till att ladda ner Bambusers material för utvecklare, Software Developer Kit. Webbplatsen skulle tas fram med en snabb leverans från första idé till första version av produkten, utan att kompromissa med varken kvalitet eller användarupplevelsen. 

- Att arbeta med Bambuser, ett världsledande företag inom streamingtekonologi, som dessutom växer explosionsartat snabbt har varit oerhört lärorikt och spännande. Jag är övertygad om att det här är framtiden för e-handel och det har varit roligt att få vara en del av den resan, säger Erik Westerdahl, Team Manager och Growth Lead på Rebel and Bird.

Bambusers nya webbplats är byggd i Webflow, ett CMS som möjliggör en snabb leverans och lägger en grund som ägaren själv löpande kan vidareutveckla. Webflow ger också redaktörerna en stor frihet i sitt arbete, vilket sparar mycket tid. Bambusers nya webbplats är byggd med de senaste funktionerna för mätning och optimering för att kunna följa hur besökarna rör sig på webben och anpassa erbjudandet därefter.

För mer information, kontakta gärna Erik Westerdahl, Team Manager och Growth Lead på Rebel and Bird, telefon 0735-60 25 85.

 
B3 Consulting Group är ett av Sveriges snabbast växande konsultföretag och har idag närmare 700 medarbetare. Vi hjälper Sveriges främsta företag och organisationer att skapa morgondagens möjligheter med hjälp av digitalisering och verksamhetsutveckling. Vi strävar också efter att bygga upp en företagskultur som värdesätter våra olikheter, erfarenheter och gemensamma energi. Nöjda kunder tillsammans med toppresultat i Great Place To Work (GPTW) och fem DI Gasell-utmärkelser ser vi som ett kvitto på en hållbar framgångsmodell. Omsättningen 2019 uppgick till 839,5 MSEK, med ett rörelseresultat om 31,3 MSEK. Kontor finns i Stockholm, Borlänge, Gävle, Göteborg, Jönköping, Linköping, Malmö, Sundsvall, Örebro samt Krakow och Warszawa. B3 är noterat på Nasdaq Stockholm, small cap. Mer information finns på www.b3.se.

Source: Cision
Tillbaka

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?