Annons
Compodium International AB (publ): Compodium utser Jón Grétar Guðjónsson till Interim VD

Compodium International AB (publ) meddelade i december 2021 att Charlotte Berg valt att avsluta sin tjänst som VD i bolaget för att gå vidare till en icke konkurrerande bransch. Mot den bakgrunden har styrelsen för Compodium idag utsett Jón Grétar Guðjónsson till interim VD för bolaget samtidigt som processen att tillsätta en permanent VD pågår. Jón Grétar Guðjónsson kom till  bolaget i november som CTO och tillträder sin nya tjänst som interim VD omgående.

-Jón Grétar Guðjónsson har en stark insikt i den tekniska sidan och en god förståelse för både vår och våra kunders affär. Jón Grétar har en passande  erfarenhet för att lyfta ledarskapet och företaget till nästa nivå och för att fortsätta byggandet av en kundanpassad plattform för säker digital kommunikation. Vi är väldigt glada för att Jón Grétar tar rollen som t.f. VD och hjälper oss att stärka verksamheten och teamet ytterligare säger Thorleif Jener, Styrelseordförande Compodium.

-Jag drivs av att bygga framgångsrika företag både när det kommer till kultur och produkter. Vi har ett väldigt bra team och en solid produktportfölj inom säker digital kommunikation som jag verkligen tror på. Jag ser fram emot att fortsätta att utveckla vårt redan starka kunderbjudande genom vår produktportfölj för att säkerställa företag och organisationers tillgänglighet även digitalt, säger Jón Grétar Guðjónsson.

Jón Grétar Guðjónsson har en Master of Science inom både Computer Science och Information Technology. Han har över 20 års erfarenhet i företagsledande positioner inom datateknologi där han närmast kommer från 9 år som VD på CoreMotif, ett managementkonsultbolag med fokus på IT och business.

För ytterligare information, vänligen kontakta:

Thorleif Jener, styrelseordförande: 

Tel nr +46 708 66 0213

För IR-relaterade frågor, vänligen kontakta:Lin Eriksson Nordström, CMO & Head of Investor Relations

+46 733 99 3386

Source: Cision
Tillbaka

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

spara
1090kr
Prenumerera