AroCell utökar CE-märkningen för AroCell TK 210 ELISA

AroCell AB (publ.) meddelar idag att man utökar CE-märkningen för AroCell TK 210 ELISA med klinisk användning inom cancerbehandling.

AroCell TK 210 ELISA kan användas i kliniska sjukhuslaboratorier samt av onkologer för tidig upptäckt av behandlingssvar vid behandling av cancerpatienter, till exempel bröstcancerpatienter som behandlas med kemoterapi.
 
CE-märkningen är en certifiering som försäkrar att varan överensstämmer med EU:s säkerhetskrav för Europas inre marknad (EU/EES). Detta är ett viktigt steg för att öka marknadspotentialen och försäljningen av AroCell TK 210 ELISA för klinisk användning i Europa.
 
”Denna utökning av CE-märkningen är i linje med vår regulatoriska strategi för Europa. Vi har nu samlat tillräckligt med kliniska data för att utöka CE-märkningen. Detta är ett viktigt steg som ger oss tillgång till den kliniska marknaden i Europa” säger Michael Brobjer AroCell VD.

Source: MFN
Tillbaka

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?