1515
Annons
Emelie Moritz ny COO på Safello, Andreas Kennemar tillträder som CBDO

Stockholm den 21 december 2021 | Svenska fintechbolaget Safello (https://safello.com/sv/) fortsätter sin rekryteringsoffensiv och meddelar idag att Emelie Moritz ansluter till företaget som ny Chief Operating Officer. Emelie tar även plats i ledningsgruppen. Safellos nuvarande COO, Andreas Kennemar, tillträder en ny befattning som Chief Business Development Officer för att leda företagets affärsutveckling. 

Tack vare en ökad innovationstakt har Safello på kort tid framgångsrikt lanserat en plånbok, en månatlig spartjänst och adderat tre nya kryptovalutor. De nya nyckelutnämningarna ger kapacitet för att fortsätta i samma höga takt och samtidigt utforska nya affärsmöjligheter.

Emelie Moritz kommer närmast från fintechbolaget Fondab där hon hade rollen som COO. Emelie har en bakgrund som affärsjurist och har tidigare arbetat för bland annat Avanza och Carnegie Investment Bank. På Safello kommer Emelie att ansvara för att fortsätta utveckla företagets operativa verksamhet.

- Jag ser fram emot att, tillsammans med övriga medarbetare, bidra till ökad tillgänglighet för investeringar i kryptovalutor på ett säkert och enkelt sätt, säger Emelie Moritz.

Den nyinrättade rollen Chief Business Development Officer, som Andreas Kennemar tillträder, har inrättats för att ytterligare stärka och utveckla Safellos erbjudande och strategiska inriktning. Andreas har över 25 års erfarenhet från teknik- och finansbranschen och hade innan Safello en tjänst som Technology Evangelist på Swedbank.

- Jag är glad att välkomna Emelie till vårt team. Med hennes bakgrund och erfarenhet kan vi fortsätta att stärka vår operativa verksamhet. Med Emelie ombord och Andreas i sin nya roll är Safello väl förberett för vår framtida resa, säger Frank Schuil, vd och medgrundare av Safello.

Emelie tillträder sin tjänst på Safello i mars, i samband med det övergår Andreas till sin nya roll.

###

För mer information, vänligen kontakta
Evelina Appelskog, PR & Communications Manager, evelina.appelskog@safello.com

Certified Adviser
Corpura Fondkommission AB, info@corpura.se,+46 722 52 34 51

Safello är Sveriges ledande krypto-mäklartjänst med målet att göra krypto tillgängligt för alla. Safello erbjuder ett tryggt och enkelt sätt att köpa, sälja och förvara kryptovalutor genom sömlösa transaktioner till marknadsledande hastigheter. Safello är verksamt i Sverige och registrerat som en finansiell institution hos Finansinspektionen sedan 2013 och börsnoterat på Nasdaq First North sedan 2021.

Source: Cision
Tillbaka

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

spara
1090kr
Prenumerera