1515
Annons
Randviken Fastigheter: Randviken offentliggör bolagsbeskrivning med anledning av listbyte

Randviken Fastigheter AB (publ) ("Randviken" eller "Bolaget") har idag offentliggjort en bolagsbeskrivning med anledning av Bolagets planerade listbyte ("Listbytet") till Nasdaq First North Premier Growth Market ("First North").

Randviken har idag offentliggjort en bolagsbeskrivning med anledning av det planerade listbytet från Nordic SME till First North. Bolagsbeskrivningen finns tillgänglig på Randvikens hemsida, http://www.randviken.se/investor-relations/bolagsbeskrivning/.

Randviken har den 25 november 2021 offentliggjort att Bolaget erhållit preliminärt godkännande från Nasdaq Stockholm AB ("Nasdaq") avseende Listbytet. Första dag för handel på Nasdaq First North Premier Growth Market är preliminärt den 16 december 2021, villkorat av att Randviken erhåller slutligt godkännande från Nasdaq, varvid sista dag för handel på Nordic SME kommer vara 15 december 2021. Förutsatt att Randviken erhåller slutligt godkännande från Nasdaq kommer aktierna i Randviken att handlas med oförändrat kortnamn RFAST och ISIN kod SE0016128169. Aktieägarna i Randviken kommer inte behöva vidta några åtgärder i samband med det planerade listbytet.

Bolagsbeskrivningen bedöms inte innehålla någon tidigare icke offentliggjord information som skulle kunna få en väsentlig inverkan på priset på Bolagets aktie.

Rådgivare

Randviken har i samband med genomförandet av listbytet anlitat Advokatfirman Lindahl som legal rådgivare och Redeye AB som certified adviser.

Stockholm den 10 december 2021

Randviken Fastigheter AB (publ)

För ytterligare information kontakta:

Gustaf Segerborg, VD
Telefon: +46 702 76 88 89
gustaf.segerborg@randviken.se

Om Randviken Fastigheter

Randviken är ett fastighetsbolag med affärsidé att förvärva, förvalta och förädla fastigheter inom olika segment och geografiska lägen.

Utöver Randvikens primära fokus på stabila och långsiktiga kassaflöden från uthyrning av bostäder och lokaler är Bolagets ambition att arbeta aktivt med intelligent teknik för att uppnå mer hållbara och energieffektiva fastigheter.

Source: Cision
Tillbaka

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Dagens industri som e-tidning redan kvällen innan

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?