1515
AFRY: ÅF Pöyry års- och hållbarhetsredovisning för 2020 är nu publicerad

ÅF Pöyry AB har idag publicerat års- och hållbarhetsredovisningen för 2020 och den finns tillgänglig på företagets webbplats afry.com.

I denna presenteras bolagets affärsstrategi med starkt fokus på hållbarhet, digitalisering och tillväxt i transformativa segment. Vi redovisar även uppdaterade hållbarhetsmål, bland annat att bolaget skall nå nettonoll CO2-utsläpp från den egna verksamheten till 2040 samt att bolaget ska uppnå 40 procent kvinnliga ledare till 2030. De finansiella målen är oförändrade.

"Tillsammans med våra kunder, partners och medarbetare accelererar vi omställningen till ett hållbart samhälle. Jag är stolt över vad vi har åstadkommit under 2020 och ser framemot att fortsätta arbetet för att tillsammans lösa några av vår tids stora utmaningar, säger Jonas Gustavsson, VD och koncernchef AFRY.

Corporate Communication
ÅF Pöyry AB (publ)

För ytterligare information, vänligen kontakta:

Ebba Vassallo, Investor Relations

ebba.vassallo@afry.com

 

Denna information är sådan information som ÅF Pöyry AB (publ) är skyldigt att offentliggöra enligt lagen om värdepappersmarknaden. Informationen lämnades för offentliggörande den 31 mars 2021, kl 15.00.

Source: Cision
Tillbaka

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Dagens industri som e-tidning redan kvällen innan

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?