1515
Annons
Safello lanserar Safello Subscription - en månatlig spartjänst för kryptovalutor kopplad till ditt bankkonto

Stockholm den 22 november 2021 | Svenska fintechbolaget Safello (https://safello.com/sv/) lanserar idag sin nya spartjänst Safello Subscription efter framgångsrika testfaser.

Den 5 juli 2021 lanserade Safello en privat beta för sin nya spartjänst, som sedan öppnades för externa användare den 23 augusti. Efter framgångsrika tester med en utvald grupp användare och positiv kundfeedback släpps produkten nu till alla.

Safello Subscription är en spartjänst för kryptovalutor där användaren enkelt kan göra automatiska köp av bitcoin eller ether varje månad. Du väljer bara vilken kryptovaluta du vill köpa, bestämmer ett återkommande belopp i svenska kronor samt vilken dag i månaden köpet ska göras och kopplar sedan ditt bankkonto med hjälp av Mobilt BankID.

Den sömlösa användarupplevelsen möjliggörs genom att använda en open banking-infrastruktur från Open Payments Europe. Safello Subscription är tillgängligt för alla användare som har ett bankkonto hos antingen Swedbank eller SEB samt har Mobilt BankID. Tjänsten kommer att öppnas upp för fler banker så snart de öppnar upp sina APIer för integration. Transaktionsavgiften är 3% vid varje månadsköp.

- Med Safello Subscription har vi på ett framgångsrikt sätt tagit fram en efterfrågad produkt som hjälper till att främja ett långsiktigt investeringsbeteende. Användare kan välja att investera ett bestämt belopp av sin lön varje månad för att köpa krypto och får på så vis ett genomsnittligt inköpspris. För Safello så innebär det en mer förutsägbar intäktsström. Vi tror på att skapa nya affärsmodeller som inte bara är baserade på enskilda transaktioner, utan som förlänger kundcykeln och både driver intäkter och kundlojalitet, säger Frank Schuil, vd och medgrundare av Safello.

Mer information finns på safello.com/manadsspara (https://safello.com/sv/manadsspara/)

###

Denna information är sådan som Safello Group AB är skyldig att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning. Informationen lämnades genom nedanstående kontaktpersons försorg, för offentliggörande den 22 november 2021.

För mer information, vänligen kontakta
Johan Edin, CFO, ir@safello.com

Certified Adviser
Corpura Fondkommission AB, info@corpura.se,+46 722 52 34 51

Safello är Sveriges ledande krypto-mäklartjänst med målet att göra krypto tillgängligt för alla. Safello erbjuder ett tryggt och enkelt sätt att köpa, sälja och förvara kryptovalutor genom sömlösa transaktioner till marknadsledande hastigheter. Safello är verksamt i Sverige och registrerat som en finansiell institution hos Finansinspektionen sedan 2013 och börsnoterat på Nasdaq First North sedan 2021.

Source: Cision
Tillbaka

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

spara
1090kr
Prenumerera