1515
Annons
Twiik - Digital träningsform visar musklerna - Mangold Insight Analys

Mangold inleder bevakningen på Twiik med köprekommendation och en riktkurs på 1,85 kronor per aktie på 12 månaders sikt. Twiik är verksamt inom digital träning där bolagets träningsplattform möjliggör för tränare och gym att erbjuda digital träning och wellness. Plattformen fungerar som en marknadsplats där kunder kan integrera sina tjänster i bolagets plattform. För att möjliggöra fortsatt tillväxt och stärka rörelsekapitalet har Twiik beslutat att genomföra en kapitalanskaffning. Mangold Fondkommission är finansiell rådgivare och emissionsinstitut för företrädesemissionen.   

Digital träning och wellness växer, särskilt med pandemins fysiska begränsningar, som lett till alternativa träningsmetoder. Twiik är etablerat i Sverige och täcker runt 30 procent av marknaden. Samarbetspartners inkluderar exempelvis gymkedjorna Actic och Friskis & Svettis. Expansion sker i Norge, Tyskland och Storbritannien; de senare är två av de största marknaderna för träning i Europa. Twiik arbetar med en Learn-By-Doing-modell gällande expansion på nya marknader, där plattformen är utformad för skalbarhet.
Mangold värderar Twiik med en DCF-modell vilket ger en riktkurs på 1,85 kronor per aktie, motsvarande en uppsida om 83 procent. För att bolaget ska uppnå riktkursen krävs en fortsatt försäljningstillväxt på både befintliga och nya marknader. Samtidigt krävs det att fler avtal skrivs med större gymkedjor som väljer att ansluta sig till Twiiks plattform. 

Source: Cision
Tillbaka

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

spara
1090kr
Prenumerera