Annons
ESEN eSports AB: Uttalande kring Spotlights beslut

ESEN esports AB (publ) publicerade igår (15 februari 2022) nyheten om att bolaget slutit ett avtal om att förvärva 100% av Vaxxa AB. Ett avtal som innefattar ett omvänt förvärv där säljarna av Vaxxa äger 67 procent av aktierna i ESEN, samt en exekevering av den strategiförändring som bolaget meddelat i tidigare pressmeddelanden (bl.a. den 16 september 2021, 15 oktober 2021 och 20 januari 2022).

Under denna process när diskussionerna med Vaxxa AB intensifierades har ESEN haft en löpande dialog med marknadsplatsen Spotlight. Det har varit en öppen dialog och bolaget har underhållit Spotlight med den information som de önskat.

Spotlights officiella besked om att inleda en omnoteringsprocess och placera ESEN på observationslistan är därför väntat. Det är helt enligt den dialog som bolaget haft med Spotlight under denna process. 

Alexander Dypbukt, Tf VD ESEN esports AB, kommenterar:
"Beslutet från Spotlight är helt enligt plan och enligt de intentioner som vi fått i dialogen med dem under processen. Vi känner oss väl förberedda för omnoteringsprocessen och kommer omgående att sätta igång med den tillsammans med Spotlight. Med en förhoppning att inom snarast möjliga framtid bli godkända med vår nya verksamhetsinriktning."
Kontakt
Alexander Dypbukt, Tf VD ESEN esports AB
+46 73 600 16 84
alexander@esenesports.com

Source: Cision
Tillbaka

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

spara
1090kr
Prenumerera