Annons
Penser Access: Siktet inställt på Europa - New Bubbleroom Sweden

Nischad aktör med imponerande tillväxthistorik
Vi inleder bevakning på Bubbleroom, en svensk e-handlare med fokus på mode för kvinnor. Sedan 2016 har bolaget ställt om till att bli en onlinebaserad B2C-aktör med distinkt pris- och produktnisch, som medfört imponerande tillväxt. Med hjälp av plattformsförsäljning expanderar man nu sin verksamhet inom Europa, och bolaget har höga tillväxtambitioner efter mycket lyckade lanseringar i bl.a. Tyskland.

Uppöppningscase med globala ambitioner
Vi har identifierat flera attraktiva aspekter i bolag, bransch och aktie. Bolaget har starkt track rekord, en hög andel försäljning från egna varumärken, samt starka varumärken som ger sektorhöga bruttomarginaler. Mode för festtillfällen har drabbats synnerligen hårt av pandemirestriktioner och bör kunna kapitalisera särskilt starkt på lättade sociala restriktioner.

Värdering indikerar uppsida
Vi värderar Bubbleroom med en multipelansats som baseras på lönsamhet och försäljning, samt en DCF-modell. Sammantaget ser vi ett motiverat värde om 40-42 kr per aktie. Vi bedömer dessutom att det finns ytterligare uppsida givet att bolaget framgångsrikt fortsätter sin geografiska expansion enligt plan.

Läs den fullständiga analysen, publicerad 09-03-2022 kl. 09:02: https://docs.penser.se/a/2634/BBROOM20220309sv.pdf
Detta är ett pressmeddelande från Erik Penser Bank. Läs mer på https://epaccess.penser.se/

Source: MFN
Tillbaka

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

spara
1090kr
Prenumerera